reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Hej dziewczynki.
Ja też przziębiona. Nie nastawiam się na jutro za bardzo, bo zdaję sobię sprawę,że może byż za wcześnie, ale jak już się zadeklarowałam a małpa nie przyjdzie to zatestuje.
Trzymam kciuki za wszystkie testujące w najbliższym czasie.

Termin testowania:
SeeYou: 17.01.2013r.
emalia: 17.01.2013r.
Ashlee: 17.01.2013r.
Nanncy: 17/19.01.2013r.
avensis: 26.01.2013r.
nula: 26.01.2013r.
koriander: 26.01.2013r.
marcia: 26/28.01.2013r.
annie: 27/28.01.2013r.
góralka: 6/7.02.2013r.
karola: 06.02.2013r.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tyle naczekałyśmy się na testowanie, a czym blizej tym bardziej sie stresuje...
SeeYou, Emalia, Nanncy trzymam za Was kciuki jutro :tak: (i po ciuchutku jeszcze za siebie)

Kolenderko- ja sie nie nastawiam za bardzo, ale póki nie ma @ nadzieja jest. Jutro zaczne testować i zobaczymy jaki bedzie efekt.
Ja jeszcze bardzie trzymam kciuki za Ciebie kochana i buziaki dla Lilusi.

hej :) kolejny dzięn bieganiny na uczelni za mną!

Dziś znów do dzieci na wlontariat idę!

Ale testowiczek jutro! :) Trzymam za was dziewuczki kciuki! i niech zaczyna się lawina II kreseczek!

Dzięki dziewczyny :) ja też trzymam mocno kciuki za KAŻDĄ tutaj!!! :*
Ja tak jak emalia nie nastawiam się za bardzo, chociaż nie powiem- zakupienie testu u mnie to milowy krok,który daje mi 90% nadziei. No ale póki co @ nie ma=jest nadzieja. ECHHHHHH!!!! Raz mnie zakuje strasznie mocno brzuch,tak jak w nocy że nie dałam rady nie zażyć tabletki,musiałam wstać zobaczyć czy nie ma @, ale nie było. Dzisiaj mnie np w dzień nie bolał w ogóle brzuch. Ale zobaczymy co przyniesie wieczór. Szczerze mówiąc, nie mogę się doczekać testowania...

Ale wiecie co, nie było w aptece testu strumieniowego;/ a co najlepsze pani powiedziała, pod nosem do siebie, że chyba nawet nie wie jaki to jest.. Ręce mi opadły :D co ja poradzę, że taka apteka :/ no i mam płytkowy QUIXX czy jakoś tak. Czy któraś z was go używała? Dokupiłam też foliku, bo mi się kończy pierwszy płatek :-)

P.S. Czytając opinie o tym QUIXX'ie to nie bardzo to widzę:/ wszystkie odradzają ten test.. chyba, że trafiałam na takie wątki.. Ale jutro jest już 31 dzień cyklu... aaa co ja głupia, myśle że zobacze dwie kreski!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja trzymam mocno za Was kciuki :) musicie zapoczątkować dobra passę. Testowania się zsynchronizowaly to i może Fasolki się skrzykną na jeden termin.
Ja mam dzisiaj masakryczny humor. I aż wstyd się przyznać ale właśnie kończę blaszkę brownie... Jeść oczywiście a stary chodzi i kręci z niedowierzaniem głową.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry