reklama

Staraczki grudniowe 2012

ja też dziewczyny trzymam za Was kciuki :tak: i wierzę, że będzie dobrze i testy wyjdą pozytywne z II ładnymi kreseczkami :-) ja dzisiaj miałam totalny dzień lenia i nic nie zrobiłam właściwie także jutro się biorę ostro do pracy a rano będę czekać na wyniki waszych testów &&&

reklama
Trzymam kciuki za testujące dziewczyny i liczę na dobre wiadomości:tak:
Mnie nadal miesiączkowo pobolewa brzuch, ale jak na razie jest czysto, zero plamień, więc może to z innego powodu - taką mam nadzieję, przynajmniej. Poza tym dziś dopiero 20 dc, więc jak na mnie max za wcześnie na @. No nic,żeby nie marudzić osładzam sobie życie likierem mleczną krówką i czekoladowym.
Kurde, tak chciałabym, żeby nam się udało i żebyśmy cieszyły się zdrową, pięknie rozwijającą się ciążą, a później zdrowym, szczęśliwym i pięknym Maluszkiem. Tego Wam i sobie z całego serca życzę:-)

SeeYou - ja robiłam quixem płytkowym jako jeden z wielu i ładne kreseczki pokazał na dzien przed terminem @, jakoś dwa dni po terminie moja kreska testowa była już ciemniej od kontrolnej.

trzymam kciuki jutro za wszystkie testujące

Ostatnia edycja:
no marka wreszcie się pojawiłaś :) jak po wizycie?
Ja się teraz zastanawiam czy dobrze zrobiłam, że go kupiłam bo znów mnie napi* brzuch :angry:
Ja piszę pracę, mam już 4 strony jeszcze z 3 muszę zmęczyć!

no lekarz powiedzial hehe" cos tam sie kroi":) ale jeszcze nie bylo wyraznie widac i powiedziala ze jak wroce za 3 tygodnie to obiecuje ze mi juz pokaze wyraznie:) dzis bylam robic bete i mam 261,48... wiec wychodzi 4/5 tydzien:) w piatek ide zrobic jeszcze raz bete zobaczyc przyrost:)

dziewczynki trzymam mocno kciuki za was naprawde... moze drugie kreski nie wychodza jakos rewelacyjnie na tych testach ale pokazuje a nie wazne jak mocna wazne ze pokazuje:)

Witajcie dziewczynki :)

U mnei dziś 22 dc i już mi się smaki zaczynają!! zawsze tak mam przed planową @ ( czyli jakbym miała 28 dniowe cykle), niestety trwają o wiele dłuuużej, ale własnie tak z tydzień przed "niby" @ zaczynają sie smaki, puchnie brzuch, woda zostaje w organizmie! ehh , nie znosze tego :( po @ brzuch niby bardziej płaski, ale coraz więcej zostaje tego! ehh
No i dziś z tych smaków, pizza ze mną wygrała!!

Dziewczsynki, juz sie nie moge doczekac waszego testowania, conajmniej jakbym sama miała testowac z wami :)

Anulka_szn i Avensis - ja też będę niedługo szła na żywioł jak coś. W końcu, trzeba wszystkiego spróbować. Jeszcze jeden cykl zrobię z pomiarem tempki a 4-ty cykl to już "co będzie to będzie" :-)

Trzymam kciuki jutro za wszystkie testujące! I dziękuję za wszystkie &&& przy okazji :-). Co prawda na wiele nie liczę bo to nie dość, że 25 dc, to jakoś nie czuję, żeby coś się kluło, tempka spadła no i zaczynam mieć zły humor, czyli @ się zbliża jak nic!

Ps, ja również mam nie ten test co chciałam :P Tzn firma dobra i czułość też ale nie chciałam strumieniowego :nerd: NIe umiem się nim jeszcze obsługiwać :/ Wiem, że można też zanurzyć go normalnie w moczu ale oczywiście genialna zapomniałam kupić pojemniczek. No właśnie, tylko 1 test w życiu miałam razem z pojemniczkiem..nie wiem czemu ich nie dają do każdego? :crazy:.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry