reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ale skrobiecie, ja się ucze i zerkam co jakis czas! ale jak tak dalej pojdzie to nocka mnei zastanie, a tu dziś jeszcze wolontariat z dzieckami:)

Co do ziół! chodziłam do zielarzy, zielarek, nawet u lekarza tybetańskiego byłam!
Ale nic.. może cykle były troszke krótsze (sporadycznie) ale to tyle, po kilku latach faszerowania zdecydowałam się na taki krok!

No ale.. kasy poszło i tyle efektu .

Witaj Basik cos ostatnio skromnie Cię tu! No już niedługo owulka to sie szykuj :)

reklama
Poszukałam trochę w sieci o pam_x_pam i powiem, że dziewczę naprawdę się musi nudzić albo czuje ogromną potrzebę zaistnienia. Znalazłam ją na forach randkowych, na różnego rodzaju forach medycznych i innych jakichś, ale rozwalił mnie jeden jej post, gdy pisała, że mam tatuaż na łydce i że ją boli mięsień pod tatuażem i że czuje jakby jakieś robaki jej tam chodziły, a wieczorem, to się czuła, jakby nogi nie miała:-D Ma dziewczyna wyobraźnię,hahahaa:-D

BTW, od czasu do czasu zaboli/zakłuje mnie brzuch, ale inaczej niż okresowo. Próbuję oswoić myśl, że faktycznie mogę być w ciąży:-)
emalia--> czekam na tłuścioszkę:tak:

Avensis - licze na Ciebie ;]a kiedy lekarz??

Annie - alko nie wskazany! dbaj o organizm i rób dzidzie a nie o procentach myślisz :-D

A oto rzeczy których ucze sie na jutrzejszy egzam :

"Rany goja sie dobrze pod okładami z odchodów własnych"
"Na bóle zołądkowe - ochody świńskie"
"na ból piersi okłady z ziemi zebranej na rozstajnych drogach"
" kobiecie podejrzanej o bezpłodnośc okładaja części rodne odchodami cielnej krowy zmieszanymi z kogucim moczem!"
itp! masakra...!!

Ostatnia edycja:
Avensis - też czytałam o tym tatuażu:-D Czytałam też jakiś post na forum medycznym, że ma ogromny apetyt i nie wie co jest grane. Powiedziała że ma 178cm i 70 kg. Nie wiem ja się może nie znam, ale nie wydaje mi się żeby tyle ważyła:-D

Dziewczyny byłam u dermatologa, bo mam jakieś 2-3 krostki po wewnętrznej stronie policzków(w buzi) i nie widziałam co to jest. Powiedział że to nic takiego, i dał mi płyn tylko do płukania. :eek: Macie takie coś?

annie - to ja stawiam:-D

ed35d4649ab1fe034d712c90241060b3.jpg

Ostatnia edycja:
Avensis - licze na Ciebie ;]a kiedy lekarz??

Annie - alko nie wskazany! dbaj o organizm i rób dzidzie a nie o procentach myślisz :-D
Jeśli w sobotnim testowaniu pojawi się gruba krecha, to będę się umawiać do lekarza. Ja wiem, że to może i za wcześnie, ale wolę dmuchać na zimne, tym bardziej, że mam już swoje 35 lat (w lipcu tego roku), a do tego cierpię na napadowe szybkie bicie serca i biorę leki (małe dawki, ale zawsze) i chcę to skonsultować.
Myślę, że koniec stycznia, początek lutego uda się umówić na wizytę do mojego gina:-)

Avensis - też czytałam o tym tatuażu:-D Czytałam też jakiś post na forum medycznym, że ma ogromny apetyt i nie wie co jest grane. Powiedziała że ma 178cm i 70 kg. Nie wiem ja się może nie znam, ale nie wydaje mi się żeby tyle ważyła:-D

tu mówiła ze przed ciążą 58 po i po depresji 110 czy 120! a potem ze spadła do 100 czy cos takiego ale ponad sete!

reklama
Annie zamiast flachy to mozna Tobie teraz postawić np. paczkę Foliku :D

Dziewczyny produkujcie piękne poziomy HCG i nam tutaj wrzucajcie foty testów żebyśmy się mogły ekscytować :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry