-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Avensis - czekam na otwarcie 

Emalia - razem działamy w tym cyklu - u mnie 2dc
wiec szykuj formę na staranki 
Nula - rozumiem Cię.. łatwo sie pisze, ale z doświadczenia wiem, i każda z nas wie że nic to zamartwianie nie da.. co ma byc to będzie! trzymam za ciebie kciuki! &&& u mnie juz 5 miech starań i licze że ten teraz będzie szczęśliwy! poprawie trochę moją technikę, tj. dołoże "świecę" no i na wspomagaczach bede jechać!
Ide do dzieci
no to do wieczorka 
Emalia - razem działamy w tym cyklu - u mnie 2dc
Nula - rozumiem Cię.. łatwo sie pisze, ale z doświadczenia wiem, i każda z nas wie że nic to zamartwianie nie da.. co ma byc to będzie! trzymam za ciebie kciuki! &&& u mnie juz 5 miech starań i licze że ten teraz będzie szczęśliwy! poprawie trochę moją technikę, tj. dołoże "świecę" no i na wspomagaczach bede jechać!
Ide do dzieci
Ostatnia edycja:

ja mam pomysł. Jak zrobisz teścior w sobote to wyślij ten dzisiejszy do najbliższej testującej a ona później prześle dalej. Zrobimy z niego talizman
&&&
.....
. Wszystko przez to, że z rana obudził mnie potworny ból brzucha i przyszła @ tak straszna, że myślałam że zejdę, na szczęście miałam Nurofen czerwony (alarmowa wersja ekstra szybka) i jakoś zasnęłam znowu ale przytomność odzyskałam dopiero koło południa. Cały dzień wyjęty z życiorysu. Chodzę zgięta w pół, wzięłam teraz 2 Ibupromy, siedzę pod kocem przy kompie, z poduszką za plecami i zdycham, dochodzę do siebie ale chyba proszki mnie otępiają nieco....
....
.