reklama

Staraczki grudniowe 2012

Avensis - czekam na otwarcie ;):):)
Emalia - razem działamy w tym cyklu - u mnie 2dc :) wiec szykuj formę na staranki :)
Nula - rozumiem Cię.. łatwo sie pisze, ale z doświadczenia wiem, i każda z nas wie że nic to zamartwianie nie da.. co ma byc to będzie! trzymam za ciebie kciuki! &&& u mnie juz 5 miech starań i licze że ten teraz będzie szczęśliwy! poprawie trochę moją technikę, tj. dołoże "świecę" no i na wspomagaczach bede jechać!

Ide do dzieci ;) no to do wieczorka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia wiem, że marudzę ale dzięki za wsparcie :) powiedz mi na jakich wspomagaczach jedziesz? ja nic nie biorę tylko kwas foliowy. Mam zamiar w tym cyklu (jeśli się teraz nie uda) mierzyć temperaturę i bardziej obserwować śluz

Dziękuję Dziewczyny:-). Kurczę, na zewnątrz siła spokoju ze mnie, ale w środku aż skaczę z radości. A nie chcę nikomu na razie powiedzieć, ani eMowi,ani Rodzicom, chcę poczekać do soboty na "oficjalne" testowanie - jak ja wytrzymam:crazy:

avensis patrze na Twój test i bardzo się ciesze - co najmniej prawie jak by był mój ;) może jak się dziewczyny napatrzymy to może my w przyszłym miesiącu taki będziemy mieć?:-) a te co wyczekują jeszcze w tym miesiącu- życzę żebyśmy więcej takich teścików zobaczyły dwukreskowych :-)

nula marudź sobie ile chcesz, niech Ci ulży, w końcu kto jak kto, ale my wiemy co to znaczy czekać, będzie dobrze :tak: &&&

Ale skrobiecie, ja się ucze i zerkam co jakis czas! ale jak tak dalej pojdzie to nocka mnei zastanie, a tu dziś jeszcze wolontariat z dzieckami:)

Co do ziół! chodziłam do zielarzy, zielarek, nawet u lekarza tybetańskiego byłam!
Ale nic.. może cykle były troszke krótsze (sporadycznie) ale to tyle, po kilku latach faszerowania zdecydowałam się na taki krok!

No ale.. kasy poszło i tyle efektu .

Witaj Basik cos ostatnio skromnie Cię tu! No już niedługo owulka to sie szykuj :)

Kasieczek jeste i poczytuje Was codziennie ale nie mam weny do pisania:no:.....
chyba sobie odpuszcze staranka,co ma byc t bedzie mecza mnie te bobosexy na sile,mierzenie tempki sparawdzanie sluzu ..........,niech bedzie spontan! nie potrafie tak zagladac w kalendarzyk i dzialac :no::no::no:
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!

Hej! Ojoj, ile do przeczytania dziś miałam, już myślałam, że nie zdążę dziś wszystkiego nadrobić :zawstydzona/y:. Wszystko przez to, że z rana obudził mnie potworny ból brzucha i przyszła @ tak straszna, że myślałam że zejdę, na szczęście miałam Nurofen czerwony (alarmowa wersja ekstra szybka) i jakoś zasnęłam znowu ale przytomność odzyskałam dopiero koło południa. Cały dzień wyjęty z życiorysu. Chodzę zgięta w pół, wzięłam teraz 2 Ibupromy, siedzę pod kocem przy kompie, z poduszką za plecami i zdycham, dochodzę do siebie ale chyba proszki mnie otępiają nieco....:baffled:....

Avensis, piękny teścik :-) Śliczna druga kreseczka. Lubię oglądać testy :-D
Anulka_szn, "zamiast flachy - pudełko foliku" dla Annie i Nas wszystkich - padłam hahahahah :-D Wyobraziłam sobie taką imprezkę a na stole folik a tabletki ułożone jak Ferrero Rocher Ferrero-rocher.jpg :-D

Nie bardzo kumam tylko tą akcję z "Pam" od fałszywych postów na forach ale to pewnie przez te dzisiejsze proszki :baffled:. Mało co do mnie dociera dziś :dry:.

Bardzo dziękuję, Dziewczyny i każdej z Was z całego serca życzę, żebyście jak najszybciej zbzikowały na punkcie testów tak jak ja od poniedziałku:-) Jestem podekscytowana całą tą sytuacją i przejęta bardzo i siłą woli się powstrzymuję, żeby nie pobiec pietro w dół do Rodziców i nie powiedzieć Im, że będą dziadkami, a wiem, że bardzo tego pragną:tak::tak: Postaram się, też, nic nie wygadać mojemu eM i mam nadzieję, że fasolce się nic stanie po dzisiejszych przytulankach, bo mam ochotę i mój eM też pewnie będzie miał, bo nie widzieliśmy się od poniedziałku (taką ma pracę). Wierzę, że krecha z dnia na dzień będzie grubsza i że wizyta u lekarza potwierdzi ciążę i lekarz powie, że wszystko jest OK.

reklama
Kasia wiem, że marudzę ale dzięki za wsparcie :) powiedz mi na jakich wspomagaczach jedziesz? ja nic nie biorę tylko kwas foliowy. Mam zamiar w tym cyklu (jeśli się teraz nie uda) mierzyć temperaturę i bardziej obserwować śluz

Nulka - ja mam pco (zespół policystycznych jajników) i rzadko mam owulkę - więc od jutra mam stymulacje owulacji - lek - femare! no a potem monitoring! a tak to do tej pory kwas foliowy i tylo..

Kasieczek jeste i poczytuje Was codziennie ale nie mam weny do pisania:no:.....
chyba sobie odpuszcze staranka,co ma byc t bedzie mecza mnie te bobosexy na sile,mierzenie tempki sparawdzanie sluzu ..........,niech bedzie spontan! nie potrafie tak zagladac w kalendarzyk i dzialac :no::no::no:
Za Was wszystkie trzymam mocno kciuki!

Wiesz i zwykle tak jest ze jak sie odpuszcza to wychodzi! bo jestes bardziej wyluzowana, a nie spieta i tylko wszytsko sprawdzająca! Trzymam za Ciebie kciuki &&& Dasz rade! boboseksy na siłe na pewno sa męczace i nie takie jakbyśmy sobie wyobrażały!! A to nie ma być przymousowe i jak odrobienie zadania domowego! bo i zablokowac sie można! Także, wrzucaj na luz i działaj :) POwodzonka :)

A co z Lorelain wiecie może jak tam u niej ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry