reklama

Staraczki grudniowe 2012

Mój chwała nie pali - jak by tak bylo to bym chyba nie dała rady z nim byc! nie znosze fajek, od razu mnie głowa boli!
Mój nie pije jakoś strasznie czy cos, tylko wieczrokiem np piwko sobie strzela, no i czasem jak sie widzimy ze znajomymi to wtedy jakas wieksza ilośc! no ale teraz przy jego jeszcze słabych wynikach...

MArka - co się stalo??

reklama
robilam dzis badania na toksoplazmoze ale wyniki w srode beda...
ja juz nie pamietam jak alkohol smakuje , i jakos nie za bardzo lubie... ale moj to kopci za dwoch w pracy pali bardzo malo ale w domu nadrabia
a strach mnie oblecial bo jakos tak pomyslalam a co bedzie jak wlasnie teraz bylam zarazona...

marka witaj :)

mój też kopci a ja muszę dostać smaka żeby się napić a i wtedy tylko wino śliwkowe :tak:

a ja kupiłam dzisiaj do pracy pączki bo dałabym sobie ręke uciąć że dzisiaj jest tłusty czwartek :D a co lepsze to wcisnęłam juz 2 :-D

ja mam uraz , i nie moge patrzec na moich bliskich jak sa pod wplywem nawet okazjonalnie , zaraz mnie w brzuchu przewraca... no ale to nie temat na ogolnym
tlusty czwartek wypada chyba 7 lutego:)

Ostatnia edycja:
Witam i ja !

Wredota szaleje i dobrze niech szybciej idzie sobie i mam nadzieje ze doczekam sie szybkiej owulki:-D

Moj tez miał problem z alkoholem i mam tez straszny uraz ale dzieki Bogu juz dwa lata nic nie pije za to kopci jak komin fabryczny gdzie ja tez palilam a juz od dwoch lat nie pale i ganiam go za te fajki ale i tak swoje robi.
Kasia odpisalam ci na priv. zaraz troche ogarne i zasiadam do ksiazki:-D

:-D mój na szczęście nie pali ani nie pije (okazjonalnie 2-3 piwka w weekend) :-D załatwiłam wszystko, teraz robię obiad i opiekuję się moim "dużym dzieckiem" który ma 39 stopni gorączki i jutro chce iść do pracy :szok: stare a głupie to

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry