reklama

Staraczki grudniowe 2012

Anulka
Ja już też otwarcie o tym napisałam kilkanaście/kilkadziesiąt postów temu na forum do wszystkich które tu siedzimy jak kury na grzędzie. Napisałam to raz i wystarczy i naprawdę nie trzeba się doszukiwać poddtekstów w poich postach. Nie mam zamiaru sypać uczypliwości każdej której pokażą się II kreski. Jak jestem sfrustrowana to sobie pokrzyczę a nie wyżywam się na zaciążonych kobitach bo jeszcze na mózg mi całkiem nie padło. Walę prawdę prosto w twarz czy się to komuś podoba czy nie i nie cierpię przyklejanych uśmiechów. Jestem z Wami szczera i oczekuję tego samego. Lepiej być moim przyjacielem niż wrogiem :-)

avensis proszę natychmiast do lodówki marsz coś zjeść ;-)

marka jest mi przykro że musiałaś wrócić ale dobrze że do nas:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hoł hoł hoł! dzień dobry! :-D co tu takie pustki? każda molestuje partnera albo czyta książkę? :-D u mnie wieje jak w kieleckim :szok: masakra. A jeszcze będę musiała lecieć na pocztę i do sklepu bo moja mama jest chora i została w domu :-D mam nadzieję,że mnie nie wywieje.

marta
z jednej strony dobrze,że wredota przyszła - szybciej zaczniesz nowy cykl :tak:

marka witamy z powrotem.

Witam :-)

Ja wczoraj mojego zmolestowałam dwa razy :-D jak mu powiedziałam, że skończyłam czytać to dostałam prikaz czytania jeszcze raz:-D

U mnie tempka dzisiaj minimalnie wyższa niż wczoraj ale mam nadzieję, że sie te skoki skończą.

Avensis - super, że wszystko w porządku. Tak dalej trzymaj :)

Marka - witaj :*

U mnie całą noc tak wiało, że się obudziłam chyba z 20 razy. Jakiś huragan normalnie.
Zastanawiam się czy tempa dzisiejsza nie jest zaburzona przez to budzenie się...
Póki co zaznaczyłam jako normalną.
Wczoraj skonczyłam czytać książkę i czas się za tego Grey'a zabrać skoro taki szał robi.
A jakby któraś chciała coś fajnego przeczytać to polecam "Sto dni po ślubie" E. Giffin.
Miłego dzionka!

:-D ha, mnie mój sam wczoraj zmolestował :-D bo niby go prowokowałam - ale fakt dążyłam do celu :-D ja dziś muszę ogarnąć 2 część. Ale na pdf nie wygodnie mi się czyta - ale się poświecę :-D ja na telefonie a mój też czyta jakieś ebooki na laptopie :-D

Też czytam ebooki na telefonie. Mam aplikację Aldiko i daje radę, ale najlepiej się czyta w formacie .epub
Wtedy ustawiasz sobie czcionkę jaką chcesz wielkość i strony się przerzuca palcem w bok a nie przewija w dół jak .pdf
Właśnie szukam takiego ebooka w epub w necie.

Ja sie też przywitam. Zaraz z młodym jedziemy na zakupy i po obiecaną świnkę :)

U mnie pojawił sie dzisiaj śluzik:baffled: Wieczorem szyjka sie obniżyła i zmiękła. Czyżby owulka miała być wcześniej? Dzisiaj juz zapowiedziałam małżowi ,że oszczędzamy materiał i powiem mu kiedy :-D

Miłego dzionka moje kochane.

reklama
Cześć dziewoszki :)

Czy u nas wieje tego wam nie powiem, ale odwilż na maksa!

Ashlee - fajna pioseneczka :)

Ja dzis wypad galeriowy bo ostatnio nie wypalił! mam nadzieje ze tym razem sie uda, bo mój jeszcze spi!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry