reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzięki Emalia i ja się z Tobą w 100-u% zgadzam. Wszystko we mnie gdzieś czasem buzuje i dlatego tak reaguje a potem mi głupio... ja to się dopiero uspokoję pewnie po wizycie u mojego lekarza. Jutro będę dzwonić żeby się zarejestrować (ciekawe ile mi znów karzą czekać bo ostatnio czekałam chyba prawie miesiąc).

reklama
Nula, ja to na 100% jak zajdę będę się bardzo wszystkim denerwować i martwić, czy wszystko okej, tym bardziej, że wyczekane, wystarane... także w zupełności Cię rozumiem, pewnie nawet bardziej niż myślisz.
A póki co uszka do góry! :happy2:

Emalia, ja wczoraj z moim mężem to samo miałam :confused:

Ps Listonosz przyniósł mi teściki owu!!! Jupiii!!! Dziś zrobiłam pierwszy, a co tam! oczywiście negatywny ;-)
Powiedzcie mi, czy testy owu można robić o dowolnej porze dnia?

Annie ale szybko przeczytałaś..:-) ja jeszcze jestem na drugiej, faktycznie przy trzeciej można chusteczki przygotować?
Nanncy najlepiej robić o stałych porach i na pewno nie z rana, i trzeba 2h starac sie nic nie pic przed tescikiem

Ostatnia edycja:
Nanncy- testy owu robi sie po południu ( ja robie koło 14-ej ale dziewczyny mówiły że lepiej tak koło 17-ej), zawsze o tej samej porze i 2 godziny przed nie pić. Proponuje i układac sobie testy w kolejności ( możesz podpisać) i ten który ci wyjdzie ewidentnie najmocniej ( kreski równe, lub testowa mocniejsza od kontrolnej) to w ten dzień była prawdopodobnie owu.
Dla przykładu moja fotka
DSC03968 (Medium).jpg
od dołu robione najwcześniej, 2-gi od góry pozytywny :)

ja robiłam sobie koło 11 i 22 w ostatnim cyklu :tak:

Tzn o 22:00 robiłaś testy? dobrze rozumiem?

Emalia, dzięki za fotkę, teraz już wiem o co chodzi :tak:

Myślę tylko o tej godzinie. Pracuję od rana do wieczora co drugi dzień a chciałabym robić codziennie o tej samej porze. Nie będę robiła w pracy :baffled: Pozostaje mi 22:00, może być?

Witam wieczorkiem,

U mnie nie było prawie cały dzień prądu, dobrze że bateria w telefonie była naładowana. :tak: Ale mnie ta książka pochłonęła. :szok::szok:Jestem w połowie 2 części

nula - nie świruj i gratuluję.:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry