reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
nula nie nakręcaj się ja pitolę:-)

a ja oficjalnie do Was wracam bo juz przeczytałam wszystkie 3 części książki :tak: aż się nie moge doczekać aż wrócę do domu...

no to szybka jesteś jak już wszystkie 3 części przeczytałaś :)
a tak nawiasem mówiąc to Tobie się tak łatwo Annie mówi bo Ciebie to nie dotyczy i nie jesteś w mojej sytuacji, gdzie chciałabyś się cieszyć, że się udało ale ciągle coś wychodzi...

Ostatnia edycja:
wiesz co Annie szczerze mówiąc trochę mnie zabolało to co napisałaś ale jestem w stanie sobie wyobrazić jak się czujesz bo jeszcze niedawno sama byłam w Twojej sytuacji i wiem też, że na pewno niedługo i Ty będziesz w mojej

to chyba Wy jeszcze nie wiecie do czego ja będę zdolna jak się uda ;-) nie dość,że już kupę czasu się staramy to jeszcze raz,że poroniłam to będę świrować na maxa.

p.s - od jakiegoś tygodnia mam straszną ochotę na seks :-p:szok: kuźwa czy mi się libido podniosło czy tak stary na mnie działa :-D a do tego teraz ta książka :szok: normalnie czuję sie faktycznie jak zbokol :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny, ja przez tę ciążę, to schudnę, bo nie mam w ogóle apetytu. Niby jestem głodna, ale jeść nie mogę. Dobrze, że chwilowo nie mam mdłości i że nie rzygam:tak:
nula--> moim zdaniem wszystko jest tak jak trzeba, tylko trzeba dać czas i szansę rozwinąć się Dzidziolowi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry