reklama

Staraczki grudniowe 2012

Kasieczek, no właśnie nie wiem. W ciągu dnia świetnie się czułam (tzn. poza bólem owulacyjnym, który mnie w sumie cieszył:happy2:) i nagle ok. godziny temu tak mnie zmogło jakby grypa, wszystko boli, osłabienie, najchętniej położyłabym się spać...

Słuchajcie, a jeśli nie będzie skoku tempki w ciągu 3 dni to znaczy, że owulki nie było?

reklama
No wyszedł, wyszedł :happy2: Inaczej wzięłabym już dawno coś przeciwbólowego a takto trzymam tylko kciuki i wędruję do łóżeczka odpocząć bo jutro do pracy.
Ps, u mnie owulkę z prawego jajnika mogę łatwo pomylić z kolką nerkową bo mam tam kamień dodatkowo i wtedy podobnie boli.
Jak to się mówi: "jak nie urok to sraczka" :P

Dzień dobry! witam wczesną porą. Ja dziś spać nie mogę :-D i do tego jestem uziemiona bo nie mam dostępu do sieci komórkowej od wczoraj - chyba coś im się zepsuło. Co mnie denerwuje bo ani nikt do mnie nie może się dodzwonić ani ja. Zasięg pojawia się i znika a ja czekam na ważny SMS. :baffled:

hej Asia, witam wczesną porą, ja niestety spać mogę i chętnie bym pospała ale muszę być wcześniej w pracy dziś... ja mam tel w plusie i nie zauważyłam nic dziwnego, owszem raz na jakiś czas sieć świruje, np chce gdzieś zadzwonić i sieć ciągle mnie odrzuca ale to nie dzieje się często.

Cześc dziewczynki!

Ja tez nie moge spać! już o 6:40 się obudziłam, no ale trzeba było do 7.30 przeczekac bo wtedy tempka! Juz trezci albo czwarty dzien z rzędu tak wczesnie się budze! Sieci czasem świruja, ja mam czasami tak jak Karola pisała !

reklama
Witam sie i ja!

Karola ja tez mam tel w plusie i czasami mam tak samo jak u ciebie. dobrze wiedziec ze to nie tylko u mnie bo juz myslalam ze mi telefon swiruje.
A co do objawów owulki to u mnie zawsze jest tak jakbym miała kolke jelitowa albo jakies wzdencie, czuje sie ociezała i pełna i tak ze dwa dni. nie da sie tego pomylic z niczym innym:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry