reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nanncy - mnie jajnik (prawy bo tam był duży pęcherzyk) bolał w sobote - a w piątek miałam zastrzyk! no i podbrzusze też dawalo o sobie znać, w niedziele nieziemski ból ( ale że po zastrzykach ostrzej niż normalnie odczuwa się owulkę) no i tempka mierzona w dzien - 37,5! zarówno w niedziele jak i dziś!

Annie - jakaż kolacja?? bo tez myslałam, ze cos by stworzyć, ale co??

reklama
318005_399572523466287_585271827_n.jpg
może romantyczna kolacja po za domem?:-D

Annie, no to ja tak mam dzisiaj. :confused:

Kasieczek, a widzisz, to pewnie to mi dolega. Ewidentnie powinnam mieć owulkę teraz, czuję to. Test pozytywny, jajniki ciągną, ćmią, osłabienie...no i nagle buzię mi wysypało krostkami. Hormonki buzują jak nic. Ciekawe co się z tego wykluje? Dzidzia czy grypa? :dry:

Ostatnia edycja:
Kasia zrobię chyba carbonarę bo stary lubi a może pobawimy się w zakochanego kundla :-)

Nanncy dzidzior a nie żadna grypa!!!

Ashlee wieśmaki to moja słabość :zawstydzona/y:

Nanncy- noto do dzieła jak najszybciej! :-) komórka jajowa po uwolnieniu jest zdolna do zapłodnienia przed 12h! wiec seksic się prosze ile wlezie ;)

Ja tam w Mc-u lubue jedynie McFlurry :-)

Annie - mój spaghettii klasyczne lubi! ale może cos wyczaruje!

nalesniczki-na-walentynki.jpg przykładowo ;)

Kasieczek, no właśnie męża nie ma, dzisiaj cały dzień jest w pracy i wróci chyba w środku nocy bo ma nadgodziny a ja na rano wstaję,buuuu :frown: Wczoraj wieczorem się przytulaliśmy, więc może to zadziała? No i może spróbujemy w nocy, jak mąż wróci z pracy i uda mu się mnie dobudzić i mnie nie rozłoży do tego czasu...

reklama
Nanncy - Jak bylo wczoraj wieczorem to ok, zołnierze są w stanie do 5 dni przetrwać, w zależności jaki śluz jest! oczywiście najbardziej odpowiedni jest ten płodny!
Chora jesteś? czy osłabienie przez owulkę?

U mnie do tej pory utrzymuje sie tempka 37,5 z rana tylko jakas niższa!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry