reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam się dziewczyny,

Gratuluję oczywiście Ashlee i Emalii :tak:
U mnie pogoda jest tak beznadziejna.,... ja już chce lato:wściekła/y:

Dzisiaj walentynki, my postanowiliśmy nic sobie nie kupować a iść do naszej ulubionej restauracji. Zjeść kolacje, napić się winka...:-)

reklama
góralka romantico ;-)

Mnie dzisiaj trochę zaczął brzuchol pobolewać. Jakby takie delikatne skurcze jak na @. Może to przez tego wieśka nieszczęsnego :no:

Annie toz my prawie leb w leb ty sie pospieszylas w tym cyklu to moja owu sie dostosowala i tez wczesniej przyszla:-) zebys nie musiala sama sie borykac z pytaniem " jest czy nie ma kreseczka"

to mój 3cykl

annie mnie w tym czasie co Ty teraz jesteś też tak zaczęło pobolewać, wiec dobrze Ci wróże &&& (tak już po cichu, żeby nie zapeszyć);-)

Jeju dziewczyny targaja mną takie emocje że szkoda gadać. Z jednej strony serce podpowiada: "TAK to już to!" i się nakręcam a z drugiej strony rozum mówi: "ZACZEKAJ bo możesz później płakac i to wcale nie ze szczęścia..." i staram się przystopować trochę. Dobrze że już jutro piątek i w weekend trochę się oderwę od tego i nabiorę zdrowego dystansu. :tak:
Tyle! Koniec! juz nie świruję!!! :-D
Marcia
a jak Twój plan? Stary sam przychodzi na przytulanki?? :-)

emalia dobre będzie zobaczysz ;-)

Ashlee oby więć nie waż się kciuków puszczać przez następne 2 tygodnie!!:-D

reklama
hmmmmm a jak ja mam ujac swoje starania zeby jakos sensownie to wygladalo?? zaczelismy praktycznie w grudniu mozna powiedziec ze przy intensywnych staraniach wyszlo za pierwszym zamachem to liczmy ze teraz bedzie 3 cykl... a u mnie najwczesniej testowanie... niewiadomo kiedy ... jsk dlugi bedzie cykl czy 35 dniowy jakby teraz wychodzilo czy mniej ... teraz to u mnie wiieeelka niewiadoma albo kolo 24 marca albo kolo 31 marca :/ ja pierdziele oszaleje...

emaloia , a ty opisalas sluz jako serowaty:confused: wiesz bo ja okreslalam sluz jako " serowaty " przy infekcji...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry