reklama

Staraczki grudniowe 2012

marka wrrrrrróć... OoOmmm pamiętaj omuj cały czas.;-) badania wyszły ok więc kwestia czasu aż prędzej lub odrobinke później zawita do Ciebie @

reklama
Marka- u mnie kochana co miesiąc w drugiej fazie jest taki przez kilka dni. A całkiem niedawno byłam u gina i jest ok. Tak po prostu mam.
Annie- będzie dobrzę kochana. Jeszcze chwila, jeszcze troszkę i przekonasz się :)

no ja wlasnie dlatego pytam... bo przy infekcji wystepuje wlasnie serowaty sluz... a czesto wlasnie przed okresem jestesmy narazone bo cos tam hormony buszuja... ale jezeli gin mowila ze tak moze byc i ty nie masz watpliwosci to tak jest...:tak:
Annie , cycki do gory :) twarda baba jestes , i jeszcze chwilka i bedziesz gory ze szczescia przenosic:tak:

ja do marca konca to osiwieje powaga...:/ i jezeli jeszcze nie uda nam sie spotkac w czasie owulki to mnie rozniesie:( ja juz chce do domu...

Wróciłam z USG i tak ze złych wiadomości torbiel nadal jest ale tak mnie zamotał doktorek ze nie zapytałam jakiej wielkości i teraz musze czekac do 18 03 zeby sie dowiedziec bo wyniki beda u mojej gin:angry: a z dobrych wiadomosci to ze endometrium bardzo dobre, cechy ciałka żołtego takze OWULKA BYLA :-) i to tylko potwierdziło ze jak sie czuje jak napompowana to znaczy ze moje jajeczko gdzies tam sobie wedruje, macica i wszystko reszte ok:-D

Moj maz spokorniał i wyszturał mnie wczoraj dwa razy, i przed wczoraj i zapowiedziąłam mu ze jak Pan doktor powie ze owu była to go jeszcze dzisiaj zmolestuje:tak:

Cześć Baboszki!

Nooo :) zaczyna się lawina II :) Ashlee, Emalia - GRATULACJE :) TAK DALEJ!!!

U mnie @ się rozkręciła, bardziej ból niż całe krwawienie!

Wczoraj miałam pogadanke ze swoim i mnie zalał artykułami o alkoholu i płodności, bo na niego skoczyłam ze pół piwa wypił!

My po walentynach - mój wziął mnie na obiad i deser :) A prezentów nie ma - bo kochamy sie cały rok i miłość okazujemy, a nie tylko w walentyny!
A ostatnio mówie do swojego - może zrobimy sobie walentyny bez seksu? będzie to taki odmienny dzień, niż te kazde powszednie! :-D no i jest @

dziewczyny jestem taka podekscytowana tymi waszymi testami ze hoh! ja też już chce!!!! i zaczynam świrować jak Annie ;)

No a u mnie zaczyna się 6 cykl staranek!

no to musze z mego wiersza wykreslić dwie szczęśliwe walentynki! :)

A co do Avensis - kurcze, oby się inaczej okazało...

Marcia , to bedzie mega walentynkowo:) szkoda ze nie zapytalas ... no ale trudno mi wczoraj gin , mpowila ze widac ze byla owu bo jest woreczek z plynem... pewnie chodzi o ten plyn w zatoce jakiejs tam ...:)

wlasnie a co sie dzieje z Avensis , bo ja nic niewiem??

i co z basik77???

Ostatnia edycja:
Z avensis to chyba juz przesądzone, juz po fasolce :(
A basik77 chyba znikła! Bo nie słychac o neij wogole, nawet do niej pisałam i nic!
Tam na Pażdziernikowych to zaciążone wszystkie prawie! wow..!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry