reklama

Staraczki grudniowe 2012

A wiec u mnie zaczyna po malu zanikac bo od dwoch dni mialam powodz w majtkach:-D wiecej bylo wodnistego niz rozciagliwego ale mysle ze to efekt acc z wit b6 i wiesiolkiem . Czy odpowiedz byla wyczerpujaca?

reklama
Oj baby:)

Ja dziś z moim na uroczystym obiedzie, a ten się pyta jakie mam plany jak wrócimy do domu! ( skręcało mnei wtedy z bólu brzuchola) i mówie mu ze musze posprzątac, odkurzyć i takie tam, a on do mnie, w takim stanie to do łóżka poleżeć i na "bejbibum pe el" posiedzieć! :-D

Marto to wspaniale i mam ogromną nadzieję że Twoje jajeczko oraz najsilniejszy plemnik Twojego małżonka spotkają się i przeistoczą się w piękny zarodek a to zaowocuje kolejnym potomkiem w Waszym małżeństwie :happy2:

Katarzyno podziękuj swojemu partnerowi za jego wspaniałomyślność gdyż pozwolił Ci z nami spędzić ten wieczór :happy2:

moja walentynka była na siłowni a potem pojachała do apteki po moje leki na stymulacje, bo od jutra biorę.
Ostatnio za 10 tabletek Femary zapłaciłam prawie 100 zł..
Dziś w aptece nie było tego leku, i Łukasz dostał zamiennik, z identycznym składem wszytsko to samo tylko inna nazwa i firma co więcej 30 tabletek za niecałe 30 zl czyli na trzy cykle. To ja sie pytam, czemu mnie w CH*** robią i na mnie pokrzywdzonej przez los kręca biznesy!!!

I jeszcze znalazłam własnei zamiennik witaminek dla mojego.. nosz szlag jasny! Zapłaciliśmy 400 zł za kuracje 2,5 miesięczną, a zamiennik 300 za trzy miechy! Krew mnie zalewa ( dosłownie i w przenośni :) )

Uczac się na błędach - dziewuszki szukajcie sobie zamienników - jak guglujecie ulotkę jakiegoś leki zawsze jest opcja "podobny lek" i można sprawdzić skład i wszystki i troche kasy w kieszeni zostawić!

Ostatnia edycja:
Kasia bo to o to właśnie w tym biznesie chodzi. A lekarz doskonale wie jaki Ci lek przepisać ale nie dlatego że ten będzie dla Ciebie najlepszy ale dlatego że na biurku pana doktora stoi kubeczek z dokładnie takim samym napisem jak na Twoich tabletkach :happy2:

niezła przebitka!

A mój spostrzegawczy mąż po prawie dwóch miesiacach brania permenu (niebieskie tabletki) stwierdził że jak ktos by zobaczył to pomyslał by ze z nim zle, a ja na to ze czemu (głupa rznęłam) a on jak to czemu przeciez to jak wiagra wyglada , chwile sie zastanowił i pyta " a moze to wiagra"? na co sie rozesmiałam i powiedziałam ze gdyby to była wiagra to nie kłócilibysmy o ilosc seksu tylko bzykal by jak byk rozpłodowy:-)

Otóz to , a ja głupia nie pomyślałam wcześniej by zamienników szukać! Myślałam ze w takowej klinice będzie inaczej, nie wiem, ludzie myślą ze jak przyszłam do kliniki i wywalilam kase na wizyte to sram pieniędzmi i nie mam na co wydawać!
Zaraz rozniose tu mieszkanie, Łukasz gra w najlepsze i nei mam sie na kim wyżyć :)

Marcia - faceci mnie nigdy nie przestana zadziwiać ;)

reklama
looknijcie sobie na odstresowanie :-) chamski humor ale mnie śmieszy jak nie wiem :-)

[video=youtube;utSiPBuy_r8]http://www.youtube.com/watch?v=utSiPBuy_r8[/video]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry