reklama

Staraczki grudniowe 2012

hahha :)

Ja już zapisana na monitoring na czwartek! a moj na badanko na 11 marca! no chyba ze zmajstruje coś i nie trzeba bedzie już badania! ;)

Oki tymczasem ja lece ogarniać, gotrować i takie tam bo do pracy na 12 :) buziorki dla was i miłego :) do wieczorka!

reklama
Hej. Tak poprawiłam i jest gorzej niż wczoraj.:-( Ashlle- miała wczesniej owulkę. Ale może sie u mnie nie zadomowiło. Zobaczymy w niedziele. Jakaś podłamana jestem. Jedyne co, to tempka się utrzymuje.

Emalia nic się nie martw tylko odpędzaj od siebie czarne myśli. Masz jeszcze czas bo to chyba jeszcze nie termin @?

Butterku romantycznie w walentyny było czego się nawet po moim Łukaszu nie spodziewałam...:tak:

:-D ja za to jestem mega rozczarowana ... Mój chłop nic a nic się nie postarał ... Miał okazję się wykazać we wtorek ale on nie ... Dostałam tylko kwiatka ( który nawet nie pachnie ) i toffifee :-p myślałam,że mu tym przez łeb jebnę. W ogóle nawet nie było atmosfery bo mi wszystko opadło. Ja się odstrzeliłam i wymalowałam jak głupia a tu takie coś ...

No tak, z musu bo wypada. Wściekłam się jak cholera. A takiego bezzapachowego kwiatka niech sobie w dupkę włoży. Myślałam,że bardziej się postara - liczyłam może na jakąś niespodziankę że ma coś schowanego czy coś ale on nawet nie pomyślał. Ja się postarałam dla niego a on :-( przykro mi z tego powodu. Nawet ten kwiat mnie nie ucieszył ...

reklama
Niby tak, ale jednak moje serce pękło na tysiąc kawałków. :baffled: a potem nawet się nie skapnął o co mi chodzi tylko się mnie dopytywał czemu mam taką minę itp. Ostatnie kwiaty dostałam od niego na zaręczyny a teraz dał mi jakiegoś badyla który nawet nie pachnie. Byłam przekonana,że ma coś dla mnie schowanego :szok::-( wiem, wiem - głupia jestem, ale raz w roku mógłby się postarać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry