reklama

Staraczki grudniowe 2012

marka może wcześniej @ zawita, a później już rozpoczniecie piękny, nowy, owocny cykl:)
annie u mnie walentynki były najwspanialsze na świecie, ale to nie ze względu na mojego tylko na bledzioszka, chodze teraz dwa metry nad ziemią, wieczorem spędziliśmy czas ze znajomymi oglądając film:)

reklama
Dostałam odpowiedź w sprawię odwołania - negatywna :wściekła/y::angry: co za świnie i debile :angry: po cholerę są te przepisy skoro i tak mają je w doopie. :baffled: a ciul z tym UP :baffled: czekam na telefon w spr pracy i nara - nie chce ich oglądać. :wściekła/y:

:baffled: do 14 czekam na telefon, jeśli dziś go nie będzie to na razie jeszcze nie potrzebują - w sensie jedna babka na szkoleniu się wyraziła,że nie jest w stanie powiedzieć kiedy do pracy a druga,że jak porobimy badania to w przyszłym tygodniu będą wołać do pracy. Oczywiście dostanę się tylko na 3/4 miesiące ale dobre i to. Wtedy będę chciała się wstrzelić w bobaska a jak się nie uda to pociągnę trochę L4 i do przodu. Dużo babek tak kombinuje :-D

No skoro byłam na szkoleniu i dostałam już kartę oraz wiem na jaki dział idę to prędzej czy później zadzwonią. Tylko myślałam,że w poniedziałek już się tam dostanę.

A moja kuzynka inteligentna też tam dostawała się na sezon - i potem sami po nią dzwonili ( nawet idą na rękę z L4 ) teraz na dzień dobry dostała umowę na 7 miesięcy i olała pracę, chodziła jak chciała i ją wyrzucili!!!!! :no: wiecie co, niedawno była afera przez nią i jej chłopaczka z którym się rozstała - bo on pije a do tego ćpa i chyba razem to robili - długów mają pełno a ta jak po****na lata - teraz wzięła sobie coś na raty :szok: a do pracy nie chodzi bo ją zwolnili. Brak słów, teraz mieszka u babci bo za mieszkanie nie płacili i ona ją wykończy!!!

Objedzona zasiadam do laptopa, właśnie zjadłam rybę z warzywami na parze i brązowy ryż;) a teraz wcinam walentynkowe rafaello, a wy dzisiaj co gotujecie?:-)

reklama
ja dzisiaj sos pieczarkowy i kasza jeczmienna :) ale jutro gulasz z ziemniaczkami i ogorkiem kiszonym , a w niedziele tak : kluski slaski, rolady i czerwona kapusta( tak zwana modro:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry