reklama

Staraczki grudniowe 2012

Przykro mi że się rozczarowałaś. Powiedz mu poprostu że Cie zawiódł a nie każ mu się tego domyślać. Na przyszłość bedzie wiedział że musi się bardziej postarać :tak:

reklama
Butterku nie przejmuj się faceci całkiem inaczej myślą niż my, oni tego po prostu nie rozumieją, nie robią tego specjalnie po prostu tak są zaprogramowani ;):))

Emalia jeszcze jest wcześnie, może teścik miałaś trefny? U Ciebie tempka w górze wiec jest dobrze, trzymam za Ciebie kciuki:))

Annie aaale bym chciała żebyś już testowała :))

reklama
ashlle _ gratulacje:* zaraz wszystkie tutaj:) ale ci zazdroscimy :biggrin2: kazda napewno patrzy na tesciora ze slinotokiem jak zglodniale wilki:)

annie... te baby tutaj napewno beda Cie molestowaly z testownanie , wiec szykuj cierpliwosc szykuj:)

moj prawdopodonie przyjedzie za tydzien ... a u mnie ma przyjsc wtedy @@ niby :/ wrrrrrrrrrr ... i co i dooooopa z igraszek:(
az sama ciekawa jestem kiedy laskawie sie zjawi " laskawa merry " jak to mowie... jestem dzisiaj zla , wsciekla i rozdrazniona wrrrrrrrrrrrrrrr... chyba brakuje mojego hihihihi:)

goralka a Ciebie jakos slabo widac ostatnio:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry