reklama

Staraczki grudniowe 2012

No , nadrobilam was. Ja dzisiaj posmigalam z kumpela po galerii i bylam na obiadku w north fish i zjadlam pysznego tunczyka z grila mniam. A tak poza tym zrobilam kolejny test na monitorku i juz lh spadlo wiec maz ma wolne:-D. Odkrylam ze w piotrze i pawle sa produkty z diety montignaca ktora staram sie trzymac wiec se kupilam specjalny makaron, fruktoze i jakis tam dzemik a tak poza tym ok.

reklama
Hej, ja to niestety jestem trochę podłamana ale to nie przez brak drugiej kreseczki na teście tylko @ mi się zbliża :P Ewidentnie chodzę podminowana, że szok i nic nie pomoże, znam to co miesiąc :confused:. Chodzę po domu jak bańka, cała spuchnięta, cycki jak balony, trochę sobie popłakuję bez powodu, nerwy wychodzą z siebie i stają obok - PMS na ok 4-5 dni przed @ jak malowany!!!! Za tydzień mi przejdzie :happy2:Powinno...

Co do wczesnego terminu testu to nie wiem zupełnie jak to jest bo gin kazał mi nie odstawiać Dupka jeśli zajdę, czyli testowanko powinno być 24-25 dnia, więc niby nie jest za wcześnie. I tu pytanie głównie do Kasieczka - jak odstawię Dupka a okaże się, że jest fasolka to nic się nie powinno stać?? Tak chyba mówił Ci gin... Ja to swojego za miesiąc tak opier...czę, że nie wiem! za te moje stresy i brak wyjaśnienia dokładnie :angry:

Ashlee, na moją tempkę od 16dc to nie patrz, że ładna bo to od Duphastonu niestety :((((

Ostatnia edycja:
Marka w niedziele jestem u Ciebie na obiedzie! ależ mi smaka zrobiłaś...:-)
Nanncy narazie @ nie ma wiec trzymam kciuki &&& ja w środę na wieczór sobie popłakałam i też myślałam oho zbliża się wredna i niechciana, a dzień później tadaaam i bledziorek ;-)

nanncy... duphastgon ja bralam w ciazy na podtrzymanie jak plamilam z Michalkiem ...ten lek napewno nie zaszkodzi ale jak odstawisz a progesteron bedzie w normie to tez nic sie nie stanie ... problem bylby wtedy gdybys zafasolkowala a progesteron bylby za niski ... a ty bys odjela dupka ...wiesz o co mi chodzi...

ten lek napewno nie zaszkodzi ale jak odstawisz a progesteron bedzie w normie to tez nic sie nie stanie ... problem bylby wtedy gdybys zafasolkowala a progesteron bylby za niski ... a ty bys odjela dupka ...wiesz o co mi chodzi...
Problem w tym, że ja właśnie boję się, że ten progesteron będzie za niski i nie wystarczy na utrzymanie bo dostałam Dupka właśnie na niski progesteron w II fazie cyklu i gin powiedział, że to mi pomoże w zagnieżdżeniu i ewentualnym podtrzymaniu. Co robić? co robić?:confused:

Marcia, dzięki za info, przynajmniej wykres mam w takim razie "swój" a nie sztuczny, uff

Ostatnia edycja:
ja tez sadze z e dupek nie podnosi tempki... ale kurde szkoda ze nie powiedzial co zrobic w tej sytuacji...
ashlee nie ty sama ... hehe juz sie od mojej mamy znajoma zapowiedziala z corka hahaha... ale podrzuce cie mailem:)hehe:szok::-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry