reklama

Staraczki grudniowe 2012

nie kupiłam sobie teścika, a nawet mój stwierdził że bez sensu, bo ta dzisiaj kreska na żywo była wystarczająco widoczna, wiec narazie będę sobie tempke mierzyć i czekać :)

reklama
Kasia ja juz jakis czas jestem na diecie i schudlam 5 kg ale chcialabym jeszcze z 10 . Ale nie stosuje jakiejsc drastycznej diety tylko staram sie trzymac montignaca.
Wlasnie ogladam program gdzie babka byla w ciazy i urodzila wazac 180 kg:szok: a ja sie przejmuje swoja waga!

kasiaczku, bo tak jest ze jezeli zarodek ma wady to tak czy siak ...nie da sie go utrzymac , ale dupek jest pomocny i nie ma co ,mi tez pomogl przy plamieniach ( 7 i 11 tydzien) odchodzily moment , czasami organizmowi trzeba pomoc :) teraz sama sie zastanawiam czy beda kazali mi go brac od poczatku czy jak... dupek nie zaszkodzi moze tylko pomoc... ale jezeli organizm wytwarza potrzebna ilosc progeteronu nie ma co sie faszerowac hormonami:)

Smacznie sobie spałam a tu Łukasz mnie budzi żebym mu dała szybko dresy bo ktoś nam chciał do mieszkania wejść :confused: grał sobie a tu nam ktoś za klamkę złapał... I rzeczywiście jak otworzył drzwi to wycieraczka w drugim kącie korytarza... :mad: ja pitole...

o Matko!! aż mnie dreszcz huknął jak to przeczytałam!

Marka - ja tylko przekazałam info od lekarza mojego, sama nie mam zdania, nie znam się :)

Ostatnia edycja:
Dzien doberek!

ja zaczynam swirowac a mialam sie uspokoic i ierpliwie czekac! Snilo mi sie ze bylam w ciazy,okazalo sie ze blizniaczej i ze to chlopiec i dziewczynka ale ten chlopiec jakos dziwnie wygladal i sie okazalo .....UWAGA ze to kangur:szok::-D Pada mi na mozg! Owulke mi wyznaczylo na 15 dc gdzie przytulanki byly wieczorkiem tego dnia jak zaczely sie moje objawy owulacyjne, rano i wieczorem nastepnego dnia i jak znowu sie nie udalo to ja nie wiem o jeszcze trzeba zrobic , i kiedy sie kochac zeby zajsc w ciaze!

Dzień dobry :) chciałam sobie dzisiaj trochę pospać ale nie umiem bo mam takie skurcze macicy że mnie obudziły po 7... Zresztą wogóle się nie wyspałam bo miałam totalnie głupie sny :no: ja mam nadzieję że może sąsiad się pomylił po pijaku i wszedł nie na to piętro co trzeba...

marcia mama kangurątka :-D może jakieś safari oglądałaś przed spaniem??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry