reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Zawsze przed @ na wieczór się obżerałam, a teraz taka jestem zatkana, że nic nie przełknę. Drugi dzień "leje" się ze mnie biały śluz, a tak to od owulki była susza, dzisiaj teścik zakupie i jutro z rańca zrobię...

rozmowa dzisiaj z moim przed praca(ja dzis siedze w domu i tylka mi sie ruszyc nie chce) wiec pytam:
-nie kupił byś mi po pracy teścika?
- a co się stało, temperatura Ci spadła?

hahaha :D

kumaty jest :tak: Ashlee jak ma na imię Twój synek?? bo tak się ostatnio zastanawiałam i nie wiem

ja mojemu mówię wczoraj: Łukasz mam większe piersi? On wziął w rękę jednego cycucha i miętosił chyba ze 2 minuty po czym stwierdził: "nie wiem" :-D

taak widze jego pierwsza reakcje jak sie okaze ze siostrzycza nie braciszek: SIOSTRZYCZKA NO NIEEEE, foch :P:P

a tak serio to mysle ze bedzie dobrze, bo sama po nim widze ze mu tesno za dziecmi w domu i caly czas mowi ze potrzebuje braciszka, bo bedzie gral z nim w pile

reklama
Cześć wam :tak: wstałam i zaraz zabieram dupsko do miasta, mój w pracy przy okazji wstawania zbił lampkę :angry: co za ciele.

Ashlee ale masz przystojniaka! :tak:

ja od poniedziałku Was opuszczam bo idę już do pracy na 1 zmianę. Extra - ale gadałam z laskami ze szkolenia to nas pomieszali a szkoda bo fajna by była z nas ekipa - ale ze mną też idą fajne dziewczyny :tak: trochę mam stresa bo nie znam dokładnie firmy gdzie co jest no i zobaczymy jaka atmosfera, bo zawsze trafiałam na głupków :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry