reklama

Staraczki grudniowe 2012

Pomiędzy Twoimi dziećmi bedzie taka róźnica jak między mną a moją siostrą. Były momenty że zupełnie się w życiu rozmijałysmy bo ja nastolatka 15-16 lat pierwsza miłość i takie tam a ona dzieciuch z koleżankami na trzepaku. U Was też napewno tak będzie :-) Ale później kiedy ona też wkroczyła w ten okres zaprzyjaźniłyśmy się i powiem Ci że do dzisiaj jest najbliższą mi przyjaciółką :tak:

Butterku rewelacja ;-) oczaruj ich swoją barwną osobowością :-D

reklama
Ashlee fajny chłopczyk. Fajnie jak dziecko bardzo chce rodzeństwo a nie na odwrót ze sie dowiaduje i przechodzi ciezkie chwile pt. mama z tata beda mieli nowe dziecko wiec nie beda mnie kochac. Moja Patrycja tez strasznie chce malucha w domu ona uwielbia małe dzieci

Butterfly na pewno będzie dobrze i sobie poradzisz, a na wieczór będziesz się meldować na forum-wiec proszę tu nic nie mówić o opuszczaniu! :-)

Annie też tak uważam, że tak będzie, cieszy mnie to że Kacper zaczął chcieć mieć rodzeństwo wtedy co my zaczeliśmy o tym myśleć:)

Marcia
myślę że wasz maluch będzie wybawiony porządnie przez waszą córkę:) ja w jej wieku miałam kuzynkę malutką co nie opuszczałam na krok, każdy weekend, każde wolne się bawiłam z nią:)

Ostatnia edycja:
Cześć ;)

Dzien doberek!

ja zaczynam swirowac a mialam sie uspokoic i ierpliwie czekac! Snilo mi sie ze bylam w ciazy,okazalo sie ze blizniaczej i ze to chlopiec i dziewczynka ale ten chlopiec jakos dziwnie wygladal i sie okazalo .....UWAGA ze to kangur:szok::-D Pada mi na mozg! Owulke mi wyznaczylo na 15 dc gdzie przytulanki byly wieczorkiem tego dnia jak zaczely sie moje objawy owulacyjne, rano i wieczorem nastepnego dnia i jak znowu sie nie udalo to ja nie wiem o jeszcze trzeba zrobic , i kiedy sie kochac zeby zajsc w ciaze!

Marcia mi tez ciągle śnią sie takie glupoty - więc nie pada CI na mózg ;) Jak się przed snem coś zje to takie głupotki się śnią czasem :)

Ashlee- czadowy synek :)

Ja zaraz do pracy wiec trzymajcie się dziołchy!

reklama
Może się ośmieszam ale pokaże wam bladz. Jak ruszałam ekranem laptopa to widać.

DSC_0193 (Medium).jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry