reklama

Staraczki grudniowe 2012

No ja znalazłam post avensis na pażdziernikowych mamach

No niestety, inny lekarz potwierdział wczorajszą diagnozę. Pęcherzyk 13 mm,a 2 tygodnie temu miał 4,2 mm, więce teraz powinien mieć ok 2 cm. W środku pęcherzyka pusto, nie ma zarodka. Za pęcherzykiem jest krwiak, którego nie było 2 tyg.temu, więc być może macica przygotowuje się do oczyszczania. I jeśli już tak jest, to chciałabym uniknąć szpitala i zabiegu i żeby macica się sama oczyściła i żebym niebawem znów mogła zacząć starania.
Przykro mi bardzo, ale mimo wszystko myślę pozytywnie - nic nie dzieje się bez przyczyny. Mam nadzieję i wierzę mocno w to, że będę szczęśliwą mamą.
Pozdrawiam Was i życzę samych dobrych wiadomości i zdrowych ciąż.

Avensis jak nas podczytujesz to jestesmy z toba!

reklama
Dokładnie tak avensis masz tu w nas same bratnie dusze :tak:

dziewczyny mam dzisiaj tak spust do jedzenia że masakra... od rana wsunęłam juz 2 drozdzówki, paczke suszonych śliwek, bigos, truskawki ze smietaną a teraz jem słoiczek pieczarek i kabanoski :no:

Ostatnia edycja:
Ashlee właśnie ja mam takie napady obżarstwa około 1,5 tygodnia przed @ więc już nie wiem co mam myśleć. :happy2: oczywiście oglądałam dzisiaj serial porodówka i kobitka urodziła czworaczki! No i stary wczodzi do salonu a ja ryczę jak bóbr :-D

Jej kobita mówiła że od 7 miesiąca ciąży nie była w stanie chodzić a dzieciątka i tak urodziły się jako wcześniaki. Mina tatusia jak zaczęły wszystkie płakać - BEZCENNA :-D:-D:-D

dla mnie tez dzisiaj sie jakas ssawka właczyła tylko ze ja sie trzymam swojego postanowienia i nie tknęłam słodyczy ani fast foodów od poniedziałku za to dzisiaj zjadłam na śniadanie dwa chlebki chrupkie z serem białym i dzemem słodzonym fruktoza, tunczyka z różnymi sałatkami, troche winogron, dwa kiwi, pół słoiczka śledzi, duzy jogurt i to chyba na tyle. ale namieszałam, musze sie opamietac.

a zmieniajac temat to cos mnie jajnik prawy podbrzusze pobolewa, hmm nie wiem do czego mam to przypiac. wymyslilam plan jak sie dowiedziec co tam na tym usg pan doktor wypatrzył tzn. pójde w poniedziałek pod pretekstem ze mi sie leki koncza i poprosze zeby zerkneła do karty i na to USG a na wizyte normalna poczekam do 18 03

reklama
Witajcie ;)

Ja po pracy i zaraz uciekam bo musze obiad na jutro montować

Hej, ja to niestety jestem trochę podłamana ale to nie przez brak drugiej kreseczki na teście tylko @ mi się zbliża :P Ewidentnie chodzę podminowana, że szok i nic nie pomoże, znam to co miesiąc :confused:. Chodzę po domu jak bańka, cała spuchnięta, cycki jak balony, trochę sobie popłakuję bez powodu, nerwy wychodzą z siebie i stają obok - PMS na ok 4-5 dni przed @ jak malowany!!!! Za tydzień mi przejdzie :happy2:Powinno...

Co do wczesnego terminu testu to nie wiem zupełnie jak to jest bo gin kazał mi nie odstawiać Dupka jeśli zajdę, czyli testowanko powinno być 24-25 dnia, więc niby nie jest za wcześnie. I tu pytanie głównie do Kasieczka - jak odstawię Dupka a okaże się, że jest fasolka to nic się nie powinno stać?? Tak chyba mówił Ci gin... Ja to swojego za miesiąc tak opier...czę, że nie wiem! za te moje stresy i brak wyjaśnienia dokładnie :angry:

Ashlee, na moją tempkę od 16dc to nie patrz, że ładna bo to od Duphastonu niestety :((((

Otóż to - tak mi powiedział, a jak dojdzie do poronienia tzn ze ciąża nie rozwija się prawidłowo, wiec tak czy siak by do tego doszło! prawodlowa ciąża sama wytwarza potrzebną dla siebie ilość hormonów. No i mówił to gin z kliniki niepłodności, wiec zajmujący się typowo tą kwestią!

Avensis - trzymaj się kochana, i chodź do nas bo Cię tu cieplutko przyjmiemy!

Marcia - powodzonka w dietce - początki są trudne ale dasz rady :)

Ashlee powtarzasz teściorka jutro? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry