marcia30
Fanka BB :)
No ja znalazłam post avensis na pażdziernikowych mamach
No niestety, inny lekarz potwierdział wczorajszą diagnozę. Pęcherzyk 13 mm,a 2 tygodnie temu miał 4,2 mm, więce teraz powinien mieć ok 2 cm. W środku pęcherzyka pusto, nie ma zarodka. Za pęcherzykiem jest krwiak, którego nie było 2 tyg.temu, więc być może macica przygotowuje się do oczyszczania. I jeśli już tak jest, to chciałabym uniknąć szpitala i zabiegu i żeby macica się sama oczyściła i żebym niebawem znów mogła zacząć starania.
Przykro mi bardzo, ale mimo wszystko myślę pozytywnie - nic nie dzieje się bez przyczyny. Mam nadzieję i wierzę mocno w to, że będę szczęśliwą mamą.
Pozdrawiam Was i życzę samych dobrych wiadomości i zdrowych ciąż.
Avensis jak nas podczytujesz to jestesmy z toba!
No niestety, inny lekarz potwierdział wczorajszą diagnozę. Pęcherzyk 13 mm,a 2 tygodnie temu miał 4,2 mm, więce teraz powinien mieć ok 2 cm. W środku pęcherzyka pusto, nie ma zarodka. Za pęcherzykiem jest krwiak, którego nie było 2 tyg.temu, więc być może macica przygotowuje się do oczyszczania. I jeśli już tak jest, to chciałabym uniknąć szpitala i zabiegu i żeby macica się sama oczyściła i żebym niebawem znów mogła zacząć starania.
Przykro mi bardzo, ale mimo wszystko myślę pozytywnie - nic nie dzieje się bez przyczyny. Mam nadzieję i wierzę mocno w to, że będę szczęśliwą mamą.
Pozdrawiam Was i życzę samych dobrych wiadomości i zdrowych ciąż.
Avensis jak nas podczytujesz to jestesmy z toba!

oczywiście oglądałam dzisiaj serial porodówka i kobitka urodziła czworaczki! No i stary wczodzi do salonu a ja ryczę jak bóbr
. Chodzę po domu jak bańka, cała spuchnięta, cycki jak balony, trochę sobie popłakuję bez powodu, nerwy wychodzą z siebie i stają obok - PMS na ok 4-5 dni przed @ jak malowany!!!! Za tydzień mi przejdzie