reklama

Staraczki grudniowe 2012

mmonika- trzymam za Ciebie kciuki bardzo,bardzo mocno!
my na sylwestra idziemy pewnie na jakieś potańcówy :P w sumie to pierwszy nasz takie sylwek. a u was co się będzie działo? Ja się zabieram za naukę od rana i nie mogę się zmusić niczym, a samo się nie nauczy hehe. A potem przy sesji nie wyrobie...mmonika​- kciuki trzymam cały czas:)

reklama
jakby mało było stresów, to jeszcze pokłóciłam się z mężem, bo rano samochód nie odpalił (pewnie akumulator na mrozie się rozładował) i musiałam jechać autobusem
icon_smile.gif

teraz oczywiscie kombinuje jak tu zrobić, żeby wyszło ze słusznie się wściekłam na niego.

jakby mało było stresów, to jeszcze pokłóciłam się z mężem, bo rano samochód nie odpalił (pewnie akumulator na mrozie się rozładował) i musiałam jechać autobusem
icon_smile.gif

teraz oczywiscie kombinuje jak tu zrobić, żeby wyszło ze słusznie się wściekłam na niego.

zwal na hormony ja tak zawsze robię :-D kciuki zaciśnietę mocno

Cześć Dziewczyny. Zła jestem, bo chyba będę musiała zażywać antybiotyk, bo się ząb wziął i zaczął pulsować, a to nie wróży nic dobrego. Moja dentystka dopiero jutro będzie mogła mnie przyjąć i to o 20, a dziś muszę zrobić rtg tego zęba i pójść do lekarza pierwszego kontaktu po receptę na antybiotyk. No i nie wiem co teraz, czy wstrzymać się ze staraniami? Może dziś tego lekarza zapytam, czy możemy dalej działać. Wiem, że to głupota jest, ale trochę mi namieszała w planach,buuuu:no:

mmonika81-->trzymam kciuki:-)

Mmonika - trzymam kciuki mocno!!!
Co robimy w sylwestra - staramy się!!!!!!!!!!!!:-):-) jak zawsze :-)
ogólnie nie lubię sylwka ale będzie pewnie jakaś improwizacja!
Aventuraorama - no antybiotyk to nic dobrego - spytaj lekarza spytaj - co Ci szkodzi!
Góralka - no to się ładne sylwestrowe szaleństwo zapowiada!! za kogo się przebierasz?? :-)

My idziemy ze znajomymi na imprezke zorganizowaną w takiej jakby swietlicy ale ma byc muza na zywo i mam nadzieje ze bedzie fajnie:-D
a propo fb kto ma ochote to zapraszam Marta Smolarczyk:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry