• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
nanncy fajnie, że trafiłaś na takiego super lekarza, ja właśnie zastanawiam się czy iść na monitoring w tym cyklu bo kurcze musimy to auto naprawić, które nam jeleń skasował no i cała kasa idzie w auto no i nie mam jak dojeżdzać do Gina, trzeba by auto pożyczać od teścia albo od mojej mamy. W sumie to jestem ciekawa by podejrzeć czy jajniki zaczęły już pracować i czy owulka będzie ale w sumie robię testy i mierzę tempkę i może one mi coś podpowiedzą, tak czy siak serduszkować się będziemy więc jeśli pęcherzyk pęknie to żołnieżyki będą już czekać :-D

annie współczuję mdłości... <przytulam>

nanncy to idąc rozumowaniem twojego gina to u mnie co cykl moze byc próba zagnieżdzenia bo ja mam jak ty w poprzedni cykl miał 30 dni a w 26 zaczełam plamic i to jasna żywa krwia, nawet raz to taki małay skrzepik byl. zobaczymy co sie bedzie działo w tym cyklu bo tez nie wezme progesteronu.

annie współczuje kochana ale wiesz ze co ja bym dala zeby sie z toba zamienic:tak:

Witam wieczorową porą ;)

Kasiu mogę przybić z Tobą piątkę, bo też się teraz czuje na 80lat;) Pół dnia nie robię nic:zawstydzona/y:

Annie współczuje :( mnie na razie to omija, ale wolę się nie chwalić żeby nie wywołać wilka z lasu;)

Nanncy super że wiesz na czym stoisz ;) ja mam nadzieję, że nie zdążycie z tymi badaniami męża:))

Marcia, Karola trzymam za Wasze cykle kciuki mocne-dajcie się zarazić tym stanem, a co też możecie się przecież czuć na lat 80 lub spędzać urocze chwilę w kibelku;))

Ostatnia edycja:
Ashlee, no oby, oby, testuję za kilka dni już :happy: Będę sobie strzelać testy codziennie i może zrobię Betę bo to mniej stresujące.

Marcia, mój Gin mówił też, że to mogła być bardzo późna owulacja, która zdarza się przy naszych torbielach :tak: Legła w gruzach teoria, że okres przychodzi po 14 dniach od owulki. Ja pamiętam, że krew była poprzedzona strasznym bólem brzucha, zgięło mnie w pół w pracy i poleciałam do wc a tam jasna krew i ból minął. A Twój Gin Marcia co mówił o plamieniach? Nie wiem jakie znaczenie ma kolor plamień ale pewnie ma.

Muszę widać nie odpuszczać serduszkowania do końca cyklu bo nie wiadomo :P Będę obserwować cykl i widzę, że w momencie strasznego bólu - muszę działać, bez znaczenia, że ledwo żyję z bólu,no ekstra :/ hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Ashlee - ja mogę sie tak czuc nadal - na te 80 lat, ale w towarzystwie dwóch kresek :)

Oj będziemy wspominać te gaduszki nasze :) a jak będziemy całowac kibelek, to już na bank będziemy się śmaić i ta rozmowa nam wszytskim sie przypomni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry