reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
nanncy fajnie, że trafiłaś na takiego super lekarza, ja właśnie zastanawiam się czy iść na monitoring w tym cyklu bo kurcze musimy to auto naprawić, które nam jeleń skasował no i cała kasa idzie w auto no i nie mam jak dojeżdzać do Gina, trzeba by auto pożyczać od teścia albo od mojej mamy. W sumie to jestem ciekawa by podejrzeć czy jajniki zaczęły już pracować i czy owulka będzie ale w sumie robię testy i mierzę tempkę i może one mi coś podpowiedzą, tak czy siak serduszkować się będziemy więc jeśli pęcherzyk pęknie to żołnieżyki będą już czekać :-D

annie współczuję mdłości... <przytulam>

nanncy to idąc rozumowaniem twojego gina to u mnie co cykl moze byc próba zagnieżdzenia bo ja mam jak ty w poprzedni cykl miał 30 dni a w 26 zaczełam plamic i to jasna żywa krwia, nawet raz to taki małay skrzepik byl. zobaczymy co sie bedzie działo w tym cyklu bo tez nie wezme progesteronu.

annie współczuje kochana ale wiesz ze co ja bym dala zeby sie z toba zamienic:tak:

Witam wieczorową porą ;)

Kasiu mogę przybić z Tobą piątkę, bo też się teraz czuje na 80lat;) Pół dnia nie robię nic:zawstydzona/y:

Annie współczuje :( mnie na razie to omija, ale wolę się nie chwalić żeby nie wywołać wilka z lasu;)

Nanncy super że wiesz na czym stoisz ;) ja mam nadzieję, że nie zdążycie z tymi badaniami męża:))

Marcia, Karola trzymam za Wasze cykle kciuki mocne-dajcie się zarazić tym stanem, a co też możecie się przecież czuć na lat 80 lub spędzać urocze chwilę w kibelku;))

Ostatnia edycja:
Ashlee, no oby, oby, testuję za kilka dni już :happy: Będę sobie strzelać testy codziennie i może zrobię Betę bo to mniej stresujące.

Marcia, mój Gin mówił też, że to mogła być bardzo późna owulacja, która zdarza się przy naszych torbielach :tak: Legła w gruzach teoria, że okres przychodzi po 14 dniach od owulki. Ja pamiętam, że krew była poprzedzona strasznym bólem brzucha, zgięło mnie w pół w pracy i poleciałam do wc a tam jasna krew i ból minął. A Twój Gin Marcia co mówił o plamieniach? Nie wiem jakie znaczenie ma kolor plamień ale pewnie ma.

Muszę widać nie odpuszczać serduszkowania do końca cyklu bo nie wiadomo :P Będę obserwować cykl i widzę, że w momencie strasznego bólu - muszę działać, bez znaczenia, że ledwo żyję z bólu,no ekstra :/ hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Ashlee - ja mogę sie tak czuc nadal - na te 80 lat, ale w towarzystwie dwóch kresek :)

Oj będziemy wspominać te gaduszki nasze :) a jak będziemy całowac kibelek, to już na bank będziemy się śmaić i ta rozmowa nam wszytskim sie przypomni :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry