reklama

Staraczki grudniowe 2012

Boże Nanncy - zamarłam, serce mi wali! kochana! trzymaj się jakoś tam! i tak byąłś dzielna ze potrafiłas zadzwonić po swojego! Na tempke nie patrz! nie odzwierciedla faktów co w brzuszku się dzieje!

U mnie koniec @, dzis drugi zastrzyk i chyba coś się dzieje w lewym jajniczku :)

MaRCIA - &&&&&& :)

Dziewczynki miłej niedzieli! :)

reklama
Nanncy jezu ale przyżyłas, matko, czego ta menda chciała? auto ukraść? obrabować Cię? jejku aż sama się wystraszyłam jak to czytałam... dobrze, że zachowałaś zimną krew, podziwniam Cię!!!

Annie dziś odwiedzili nas rodzice M. i robiłam tę sałatkę z tuńczyka, powiem Ci, rewelacja, teść dokładał sobie ze 3 razy tak mu smakowałą!!!! dzięki za przepis, jak masz jeszcze jakieś sprawdzone przepisy to dawaj, chętnie skorzystam!!!!

Hej dziewczyny :) bardzo się cieszę że Wam sałatka smakowała. Jutro Wam naskrobię jeszcze przepis na Łukaszową sałatkę :tak: bo dzisiaj już padam na twarz. Byliśmy u teściów... oczywiście się nasłuchaliśmy ale na szczęście Łukasz szedł na 14 do pracy więc szybko się zabraliśmy do domu. Odrzuca mnie całkowicie od jedzenia i ogólnie jakaś osłabiona jestem.. :no:

Nanncy dziękować tylko że nic Ci się biedulo nie stało. Pełno wariatów po świecie łazi...:no:

marcia atakuj małżona porządnie ;-)

Kasia to napewno to!!! :-)

trzymam za Was wszystkie kciukasy owulki moje :-D

jutro nadrobię czytanie bo padam na dzioba po tym dniu

annie z jakiego powodu się nasłuchałaś od teściów? czepiali się czegoś czy co?

ok, czekam jutro na ten przepis kolejny.

to osłabienie to chyba normalne na początku ciąży, 3maj się <przytulam>

Wzięłam 1 usg żeby sie pochwalić razem z Łukaszem. To Teściu zaczął wywody prawic ze teraz to i usg i wszystko a jak jego matka rodziła to ja na koniu do wsi zawiezli... No oni chyba sie zatrzymali w tamtych czasach. Ze cudujemy z tymi badaniami ze tyle kasy. No i oczywiście co ze ślubem i co ze chrzcinami... A wogole to najlepiej żeby sie urodziło 29 października to byśmy dali na imię po mamie teściowej bo miała wtedy urodziny. Poprostu tylko marzę żeby moje dziecko nazywało sie Leonia :D koncert życzeń kurka :D

dzień dobry!

A co to dziewczynki jeszcze śpią?

Ja myślałam ze sie nie podniose, mam swoje bóle kolkowe i sie zastanawiam czy nie isc dzisiaj do mojej gin chociaz i tak podejrzewam ze juz za pozno a jutro to juz na pewno bedzie za pozno. pojde zrobie test po 9 jak znowu wyjdzie peak to pojde bo moze jeszcze zdaze a jak juz nie bedzie peaku to nie ma po co isc.

Witam z rana :)
Kasieczek - trzymam kciuki za pęcherzyki i za cały cykl :)
Annie- to faktycznie teście gdzieś zabłądzili po drodze przemijającego czasu. Najważniejsze jest ,że macie swoje zdanie i się nie dacie presji otoczenia . Jak się czujesz? Kiedy wizytujesz?
Karola- mmmmm sałatka z tuńczyka. Uwielbiam.

Ashlee, Nanncy- co tam u Wa?

Witam:)

Marcia to daj znać co i jak:)

Kasiu jak dzisiaj się czujesz po tych zastrzykach?

Annie masakra z tymi Twoimi teściami;) kto jak kto, ale Ty sobie spokojnie dasz z nimi radę;) bidulko, jedz po troszeczku, może szybko Ci przejdzie...

Emalia u mnie jak najbardziej dobrze:) Jem normalnie, do kibelka się nie przytulam(co mnie najbardziej cieszy), śpię troszkę więcej, a tak to norma;) Za tydzień w środę idę do gin z wynikami badań, już się nie mogę doczekać żeby podglądnąć co i jak :))

a co u Ciebie??? Twoja tempka wygląda obiecująco:)

reklama
Hej dziolszki :) ja za chwile idę do lekarza po l4 bo mnie tak szarpie od wczoraj ze szok :confused: dychne sobie tydzień to moze nauczę sie to jakoś kontrolować bo inaczej padne. Łukasz dzisiaj został w domu i zobaczył jak to wyglada z rana bo wcześniej chyba nie wierzył ze aż tak.

Emalka ja mam następna wizytę w przyszły poniedziałek. Muszę jeszcze badania z krwi porobic i założymy odrazu kartę ciazy :) a ty kochana jak? Bo tak sobie zerkam codziennie na twój wykres.
Marcia ja bym mimo wszystko poleciała dzisiaj tak dla własnej spokojnosci ;)
A jak reszta dzisiaj? :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry