reklama

Staraczki grudniowe 2012

BB_Anna, no pomyślę bo Prolaktyna to pewnie u mnie też za wysoka, zwłaszcza, że jestem osobą bardzo wrażliwą i mam wiele innych chorób, których przyczyną jest stres.

A dzisiaj popołudniu, nie wiem, może już mi odbija i świruję bo to czas testowania - wydaje mi się, że widzę cień cienia :huh: Oczywiście pewnie mi się wydaje bo w poprzednim cyklu też go widziałam hehe. Ciekawe, jak wygląda taki cień...? Jest jasnoróżowy czy jest takim ciemniejszym cieniem, lekkim zaciemnieniem, ledwo dostrzegalnym, który widzą jedynie staraczki? ;) Robiłam od wczoraj 3 testy, tej samej firmy, jak leżą trzy tuż obok siebie to jakby widzę miejsce, gdzie miałaby pojawić się druga kreseczka. Mąż tez to dostrzegł. Żartowałam potem, pozamieniałam miejscami testy i również rozpoznał, gdzie jest to "coś". Ciekawe co przyniesie jutrzejszy test? ;-)
Aha, no i pieką mnie sutki, są strasznie wrażliwe ale w sumie bardziej pieką niż bolą. Chodzę po domu bez stanika bo nie wyrabiam. Jednak fasolka, czy tylko PMS? hmmm

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny,

Ja niestety nie mam teraz jak pisać, bo jak mówiłam mój S używa mojego laptopa:wściekła/y:

Nie wiem czy coś będzie w tym cyklu, bo dopadło mnie przeziębienie:angry: muszę brać lekarstwa:tak:

Hej kochane :-)

Ja tak jak mówiłam w domku na l4 i od rana próbuje się zmusić żeby coś zjeść.

Nanncy po takich stresach prolaktyna wyjdzie Ci masakryczna więc nie wiem czy jest wogóle sens ją robić.

Anulka ładny skok u Ciebie :tak:

Kasia u Ciebie też dziołcha się dzieje widzę!:-)

marcia śpiochu gdzie jesteś? tak Cię małżon wymęczył??:-D

jestem, spioch wstał 5:30 i byl na zakupach i dopiero wróciłam.
u mnie cisza spokoj, bol owulacyjny ustał wiec juz po wszystkim, progesteronów w tym cyklu nie biore bo po pierwsze nie wiem czy ta torbiel jest czy nie a po drugie chce zobaczyc czy tez bede plamic od 10 dpo. znalazlam wczoraj taka baze leków i czytalam ogólnie o progesteronie i było napisane ze rzadko ale moze zdazyc sie krwawienie z drog rodnych jako skutek uboczny. wiec moze to jest ten skutek uboczny, zobaczymy

hej hej Dziewczynki :)) U mnie małe zaskoczenie poranne, tempka wskoczyła znowu na 37 stopni. Tyle, że wczoraj miałam wizytę u orto i potwornie bolą mnie zęby, także możliwe, że mam jakby stan zapalny..Nie miałam jednak czasu sprawdzić jak to wygląda faktycznie np. pod pachą. Test ciążowy nadal negatywny a w 3 aptekach nie mieli testów z czułością 10ml i na jutro kupiłam 25ml. Brzuszek jednak ciągnie mnie na @ i mam już śluzik przedokresowy, taki niezupełnie biały, także nie łudzę się...
No ale zobaczymy jutro...

reklama
Witajcie porannie!

U mnie nadal jakos cicho w tych jajnikach, czy to może być wina antybiotyku? ze stymulacja nie zadziałała?
wizyta przeniesiona na sobotę, no zobaczymy!

Nanncy - znasz nasze motto więc wiesz :)

Marcia - trzymam kciuki by nie było plamień!

Annie - całujesz sedes czy troszke przeszło?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry