Nanncy
Fanka BB :)
BB_Anna, no pomyślę bo Prolaktyna to pewnie u mnie też za wysoka, zwłaszcza, że jestem osobą bardzo wrażliwą i mam wiele innych chorób, których przyczyną jest stres.
A dzisiaj popołudniu, nie wiem, może już mi odbija i świruję bo to czas testowania - wydaje mi się, że widzę cień cienia
Oczywiście pewnie mi się wydaje bo w poprzednim cyklu też go widziałam hehe. Ciekawe, jak wygląda taki cień...? Jest jasnoróżowy czy jest takim ciemniejszym cieniem, lekkim zaciemnieniem, ledwo dostrzegalnym, który widzą jedynie staraczki?
Robiłam od wczoraj 3 testy, tej samej firmy, jak leżą trzy tuż obok siebie to jakby widzę miejsce, gdzie miałaby pojawić się druga kreseczka. Mąż tez to dostrzegł. Żartowałam potem, pozamieniałam miejscami testy i również rozpoznał, gdzie jest to "coś". Ciekawe co przyniesie jutrzejszy test? ;-)
Aha, no i pieką mnie sutki, są strasznie wrażliwe ale w sumie bardziej pieką niż bolą. Chodzę po domu bez stanika bo nie wyrabiam. Jednak fasolka, czy tylko PMS? hmmm
A dzisiaj popołudniu, nie wiem, może już mi odbija i świruję bo to czas testowania - wydaje mi się, że widzę cień cienia
Oczywiście pewnie mi się wydaje bo w poprzednim cyklu też go widziałam hehe. Ciekawe, jak wygląda taki cień...? Jest jasnoróżowy czy jest takim ciemniejszym cieniem, lekkim zaciemnieniem, ledwo dostrzegalnym, który widzą jedynie staraczki? Aha, no i pieką mnie sutki, są strasznie wrażliwe ale w sumie bardziej pieką niż bolą. Chodzę po domu bez stanika bo nie wyrabiam. Jednak fasolka, czy tylko PMS? hmmm
Ostatnia edycja:

muszę brać lekarstwa