reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Marcia, no dokładnie! a mam o tyle gorzej, że mój Gin nie ma prywatnie usg :/ bo ja bym nawet poszła płacąc ale nie ma takiej możliwości. Mój Gin robi usg w szpitalu, tak po prostu, bez niczego, każe przyjść i robi. Kazał przyjść w 12/13dc, tak jak będzie miał dyżur. Dyżury ustalają pod koniec marca a mi te dni cyklu wypadają na samym początku kwietnia. Nie zdążę wziąć dnia urlopu bo muszę o nim poinformować z tygodniowym wyprzedzeniem :/ Noi co? przez pracę cały cykl z głowy...? co robić? co robić?

A najlepsze jest to, że nadal nie wiem w sumie kiedy będzie 12/13dc bo jeszcze @ nie przyszła :confused2:. Plan jest taki, że zadzwonię do Gina kiedy ma dyżur po weekendzie a u mnie już się wyjaśni i może coś się samo rozwiąże.
A słuchajcie, co odwalił mój mąż: powiedział ostatnio teściom, że wszystko wskazuje na to, że jestem w ciąży i na dodatek nie odwołał tego! :oo: Jeszcze mi brakuje, żebym dostała pełno ciuszków dziecięcych na Święta! prosiłam go, żeby to odkręcił ale mówi, że w sumie niby nie powiedział, że na 100% ...mam jednak złe przeczucia :ninja2:

Nanncy to niezle ten gwoj maz namieszal. Musisz mu wytlumaczyc ze takich rzeczy sie nie mowi i wogle najlepiej powiedziec wszystkim po tych 12 pierwszych tygodniach. Nie ma nic gorszego jak tlumaczyc potem wszystkim ze juz nie jestes w ciazy jak cos pojdzie nie tak.
a ja jestem tak spokojna, powiem wam ze te wykresy, temperatury, luteiny i caly ten szum tak nakreca ze szok a tak nic nie mierze, nie wykupilam abonamentu w ovufriend wiec nie zagladam kilka razy dziennie zaznaczajc potencjalne wczesne objawy ciazy. Po prostu luz blus

Ale tu cisza :)
Marcia- ja też mam mniejszy luz niż w poprzednich miesiącach ale całkowicie wyłączyć się nie umiem. A jeszcze ten mój wykres...:confused:
Nancy- lukałam rano ( jak codzień) na Twój wykres i powiem Ci ,żę jeszcze nic straconego :tak:

Miłego dzionka dziewczynki :)

Emalia ale szalejesz z tym wykresikiem dziewczyno! :))
Marcia kiedy Ty planujesz testować?
Nanncy ja odganiam myślami od Ciebie @!

A co u reszty słychać?

Annie żyjesz?:) czy kibelek przytulasz;)?

No emalia faktycznie piekny wykresik &&& ja nie mam wykresu w tym cyklu wiec sie nie strsuje.
Ashlee zamierzam testowac w prima aprilis:-D o ile wczesniej moje kochane plamienie sie nie pojawi. szkoda ze ta moja ginka sie rozchorowała bo tak by mi zrobila usg i wiedzialabym czy ta torbiel jest czy nie bo druga opcja tego plamienia to taka ze to przez torbiel. a wogle w pn zamierzam zrobic jeszcze raz progesteron i zobacze na jakim poziomie jest po kilku miesiacach.

witam :)

ależ mamy piękną zimę tej wiosny :baffled:

emalia bardzo ładny wykres.

marcia chyba zaczynam powoli przejmować Twoje podejście, dokończę ten wykres ale następnego już chyba nie będę prowadzić bo tak na prawdę to te wykresy nic nam nie dają, no niby pokazują kiedy owulka jest ale co z tego jak wiele pięknych wykresów skończyło się niczym, patrząc jak tempka rośnie tylko się nakręcam, że wreszcie się udało po to by potem się rozczarować. Jak jest mi pisane zajść w ciążę to zajdę w nią nie ważne czy prowadzę wykres, czy robie testy owu i czy wpatruję się namiętnie w majtki w poszukiwaniu śluzu płodnego.

sorry za te wywody ale mam zły humor dziś, wkurza mnie ta zima, jak na złość od samego rana pada śnieg, mąż wkurzony na wszystko i od samego rana zepsuł mi humor, wrrr...

reklama
Cześć dziewuchy!

Alez tu cisza...!

Ja wreszcie w domku po całym dniu poza!

Byłam na kontroli, w płucach czysto, ale ja się zdrowa nie czuje, i w dodatku słaba!

Emalia - &&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!

Dziś coś czułam lewy jajnik i jestem zdezoriwntowana bo raz lewy raz prawy!

No i jutro już do pracy na weekendzik, mam nadzieje ze przetrwam "w miarę w zdrowiu"!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry