reklama

Staraczki grudniowe 2012

Nanncy - no szkoda że się nie udało tym razem. Widać trzeba jeszcze popracować :) Ja na przykład (jeśli mi się nie uda) zamierzam się pocieszać w tym cyklu tym, że tak dziwnie by było rodzić w grudniu, przed Świętami taki chaos i w ogóle może lepiej urodzić w styczniu, na początku 2014 r :) Trzeba wynajdywać wszystkie pozytywne aspekty zdarzeń :-)

Kasieczek - kciuki żeby zaczęło się dziać!

reklama
Witajcie :)
Dzisiaj już ze mną lepiej ale i tak mnie mdli od rana. Zaczyna mnie martwić inna rzecz a mianowicie moje zeby... Jeden sie chwieje a drugi sie ukruszyl. Jak tak dalej pójdzie to pójdę rodzic szczerbata :confused:

Kasia napewno cos tam sie kroi
Nanncy szkoda ale moze twoja dzidzia chce byc już z 2014? :)

Czesc dziewczyny!

Mnie tak cycuchy bola ze masakra nie mialam jeszcz tak zeby mnie po owulce zaczely bolec a tak poza tym to nudy, nic sie nie dzieje.
Fajnie by bylo dostac fasolke na urodziny 30 bo mam 16 kwietnia ale nie nakrecam sie wogle bo jakos nie wierze ze teraz mialoby sie udac.

A ja pierwszy raz ciesze sie z bólu - jajnik przemówił! :)

Marcia - staraczki nie traca nadziei :)

Annie - oj po aparacie to sie dzieje z zebami.

Zgubiłam dowód osobisty.. eh!!!

Ostatnia edycja:
Kasieczek, a co się dzieje z zębami po aparacie??? Ja niedługo zdejmuję:szok: Miałam nadzieję, że właśnie przestanie mi się dziać po nim...

Marcia, też liczyłam na dzidzię na 30. urodziny :tak:Urodzić to już nie urodzę do 30tki ale może chociaż zajdę do jesieni....:-(

Nanncy - mając aparat nei jestes w stanie dobrze wyczyścić zabków, tzn tak jak bez aparatu - nie dojdziesz do każdej szparki - szczególnie mówię o ostatnich zebach tam gdzie sa pierścienie! Zęby sa naprostowane, ale osłabione, szkliwo zdarte po ściąganiu - trzeba więc lakierować! no i czyścić, bo tak jak mówie, ten przy pierścieniu był zakryty więc i niedoczyszczony!

Cześć dziewczyny:)

Kasia dobrze że jajnik przemówił;) Niech tam się dzieje!!! :))

Annie jaki pech, że akurat teraz tak Ci się podziało...

Marcia mnie też bolały po owulce w "ten cykl", a wcześniej tak nie miałam... mam nadzieję &&& ;)

Nanncy szkoda że tempka tak zleciała... Twoja dzidzia faktycznie chce być rocznikiem 2014 :))

Emalia ładnie ta Twoja tempka się utrzymuję!:)

reklama
Kasieczek, mam nadzieję, że jakoś dam radę z tymi ząbkami ale troszkę się wystraszyłam..Jednak ja właśnie założyłam aparat bo ząbki były niedoczyszczone ze względu na zbyt duży ścisk i stłoczenia. Po wyprostowaniu dopiero wszystko się ukazało i dotyczyło przednich ząbków, więc mam nadzieję, że było to pozytywne posunięcie :happy: Przyszłościowo groziło mi wypadanie ząbków a przednia jedynka już zaczęła się ruszać więc chyba wolę próchnicę pod pierścieniami :P Rozumiem, że muszę po prostu dbać i pilnować po ściągnięciu i będzie dobrze :tak:

Ashlee, no szkoda, szkoda...ale co począć? JUż w przyszłym tygodniu mąż śmignie na badania i przed świętami powinniśmy znać wyniki a ja (zależy jeszcze kiedy dostanę @) również zaraz po świętach lecę na monitoring, więc w sumie szybciutko zleci. martwi mnie tylko jedno - jak połączyć monitoring z pracą i jeszcze dyżurami Gina??? Gin ma dyżur w mój pracujący dzień i wtedy mogę iść na usg. Pracuję od 9 do 21, nie mam pojęcia co zrobić? Dzień na żądanie? W ciągu roku są tylko 4 ...a jak się okaże, że muszę co chwilę brać?? :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry