reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
no właśnie dawno jej nie było...

czosnek dobra sprawa na przeziębienie, gorzej jak to jakiś wirus to wtedy czosnek chyba już nie pomoże...
no ale próbować warto, wyleż się, wygrzej, jakaś gorąca herbata z cytryną albo z malinamy, może coś zadziała.
ja całe szczęście jestem zdrowa, dookoła wszyscy chorzy a ja okaz zdrowia, czyli wychodzi na to, że jak nie chodzę do pracy to nie choruję, ha! zawsze wiedziałam, że praca ma na mnie zły wpływ :-) :-p

Ashlee, Emalia - dziekuję za wsparcie bo ja nie mam nadziei na dzień dzisiejszy... Teraz są najgorsze dni, mało prawdopodobne, że coś z tego wyszło a okresu nadal nie ma. Jutro odstawiam Duphaston. A brzuszek już boli :/

Karola, ja razem z Tobą mam dziś zły humor. @ się zbliża, więc po części pewnie to przez to... a po części mam dołek dzisiaj i tyle. Ja porobię wykresy jeszcze ze 2 razy bo w sumie fajne to, tak dla siebie no i chcę obserwować moje kolkowe bóle brzucha, które w sumie wyjaśniły się po wielu latach, bez żadnych badań a jedynie przy pomocy wykresu buahahahahaha brawo dla lekarzy którzy mi wmawiali tysiące chorób! :crazy: Wykresy odpuszczę na czas urlopu, w czerwcu. Czas się w końcu porządnie wyspać w wolne dni! :tak:Najbardziej denerwują mnie za to testy owulacyjne i ciążowe i chyba je odstawię szybciej. A z tym zaglądaniem w majtki - dobre hehe

Ps mąż sprostował moją niby ciążę u teściowej, oczywiście powiedziała jedno urocze zdanie: "nie przejmujcie się". wrrrr

Ostatnia edycja:
Hej ja tez jestem ale nie mam o czym pisac za bardzo :)
Czytam Was i trzymam za wszystkie kciuki :)

Wczoraj bolała mnie migdalek ale na szczęście przeszło po tantum verde.
No i czekam i czekam i czekam a to dopiero 4 dni po owu.
Zaczęły piersi pobolewać, ale dziwnie bo do tej pory bolały wyraźnie od zewnętrznych stron
po bokach, a teraz tak na środku przy sutkach i same sutki jakieś takie wrażliwe.
Hehehe co cykl to nowe objawy...

Cześc dziewczynki!

Ja wczoraj taka słaba jakaś bylam po całym dniu poza domem ( pierwszy od czasu choroby) że już po 20 byłam w łóżeczku!

Dziś nieoczekiwany wzrost temp - co mnie martwi! jutro monitoring dopiero!
Jak sama od siebie dostałam owulkę to przegapiłam, bo wczoraj i przedwczoraj nie było przytulanek, a teraz muszę sie ogarniać i do pracy :(:(

i co i wstałam i znów gardło mi nawala, a wczoraj kaszel nei dawał spokoju - mam dość!

Dziś mam pogadac z przełożonym i powiedziec że odchodze, troche mam stresa!

Dzien doberek!

Mialam ciezka noc bo w nocy dostalismy telefon ze moj dziadek nie zyje wiec spalam krotko . Lekko mnie gardlo szczypie ale sie bardziej nie rozlozylam wiec powinno byc ok.

marcia bardzo mi przykro, współczuję...

nanncy mnie zostało bodajrze 5 testów owu i ze 3 ciążowe, nie wiem czy będę zamawiała kolejne, albo w sumie nie będę robić w tym cyklu bo podjęłam decyzję, że nie staram się w marcu i testy zostaną mi na następny cykl. No chyba, że zrobię z ciekawości i zobaczyć czy w tym cyklu też będę miała tak późno owu.

kasieczek nie martw się, może owulka poczeka i jutro Gin zobaczy co tam się dzieje.

anulka dokładnie, nowy cykl, nowe objawy, ja co miesiąc mam inny zestaw objawów ciążowych :-D no ale u Ciebie może akurat te będą trafne. Powodzenia!

annie gdzie Ty się podziewasz????? co u Ciebie?

Marcia bardzo mi przykro z powodu dziadzia.
Kasia napewno Cię szef zrozumie. Daj znać jak poszło ;)
Karola chill out bejbe :D
Trzymam za Was cały czas kciukasy dziolszki :)
Ja ostatnio mało siedzę na BB bo jutro mam egzamin. Fajnie jak bym go zdala bo wtedy dostane podwyzke w pracy a teraz kazdy grosz sie przyda. No i siła rzeczy musiałam trochę sie pouczyc.

reklama
Hej dziewczyny! U mnie przyszła wredna @. W sumie cieszę się, bo czekanie jest najgorsze. Narazie jest trochę skąpo, jakieś takie plamienie z krwią i słaba jestem na maksa, przysypiam na siedząco, brzuszek boli, mam biegunkę....ale zaznaczyłam to jako pierwszy dzień cyklu, ewentualnie jeśli coś się zmieni to zmienię na wykresie później...
Zanieśliśmy dziś nasienie męża do badania,w poniedziałek wyniki. A ile z tym było stresu to hoho. Nie wiem czy drugi raz bym to zaniosła do badania :dry:

Marcia, współczuję z powodu dziadka :((

Kasieczek, może tempka skoczyła z powodu bólu gardła? Ja zaraz po świętach tez idę na monitoring - mój pierwszy :)

BB_Anna, trzymam kciuki aby piersi bolały na fasolinkę! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry