-kasieczek-
z ANCYMONKĄ w brzuszku!
Cześć dziewuchy!
Annie - o teściach mówić nie bede - wiesz jak jest
no to nieżle Cię wzięło! oby Twój nie był zazdrosny o Twego nowego towarzysza porannego :-) a tak serio - trzymaj się laska i leć po to L4! a co 
Emalka - dzieki!
a tempka ładnie ładnie
&&&&&!
Marcia - &&&&!! niech się dzieje
Ashlee - oj boli dalej! nie mogłam spac po prawej stronie wogóle! boli do teraz! ale jakoś to ogarne! no bo jak inaczej! Tylko żeby się w jajniczkach więcdej działo, to bym szczęśliwa była, boi dzis ostatni dzień stymulacji!
Nanncy - jak tam ty się miewasz??
Annie - o teściach mówić nie bede - wiesz jak jest
Emalka - dzieki!
Marcia - &&&&!! niech się dzieje
Ashlee - oj boli dalej! nie mogłam spac po prawej stronie wogóle! boli do teraz! ale jakoś to ogarne! no bo jak inaczej! Tylko żeby się w jajniczkach więcdej działo, to bym szczęśliwa była, boi dzis ostatni dzień stymulacji!
Nanncy - jak tam ty się miewasz??

A tak poważnie - trzymam kciuki za lepsze samopoczucie poranne &&&
I tam było napisane, że nie musi to być u każdego nagły skok ale wzrost tempki. I chyba - jeśli dobrze doczytałam - 4 tempka po owu musi być wyższa od niższych temperatur o 0,2 stopnia. Także wywnioskowałam, że nie musi być gwałtownego skoku o 0,2st. Oczywiście najczęściej występuje skok od razu ale u każdego może to być ciutkę inaczej. Tak samo z tym, że @ występuje 14 dni po owu. Nieprawda. Tzn. powinna ale nie u każdego tak jest bo jak ktoś ma krótką Ii fazę to @ wystąpi wczesniej, nawet po 5 dniach.