reklama

Staraczki grudniowe 2012

ej bez jaj!!! koriander Ty też ją poznałaś????? a ja myslałam, że tylko mnie się wydaje, że ona jakaś podejrzana jest... nie wiem jak ja to poznałam ale od początku coś mi tam śmierdziało... a od kilku dni to już pewna jestem na 100%...

to samo miejsce zamieszkania, ta sama historia z rodzicami i młodszy, 8-letni brat.

napiszę Wam na priva jaki ma nick.

no jak sie ma taki styl pisania to wyjdzie predzej czy pozniej:tak: ja czekam na jakas ciekawa wpadke z jej strony:happy: Ja sie upewnilam jak zaczela pisac o kocie i ze jej chlopak cpa ziola nno i te ciagle wyimagowane ciazowe dolegliwoscu:baffled:

marcia sto lat dla corci, wow prawdziwa panienka juz z niej

reklama
witajcie!

Ja do domku pojechałam na roczek chrześnicy! i dopeiro się neta dorwałam!

Marcia - najlepszego dla Córy ( spóźnione ale się liczy ) :)
Nanncy - komplet robiłam 15h! a szydełkować uczyłąm się jak mała byłam :) mamcia mnie zaraziłą robótkami! Tempka Twoja łądnie rośnie ;)

Mi dziś przeziębienie wróciło - troche kaszel i ból gardła z rana, więc tempka chyba nie do końca prawidłowa!

Jakoś czułam że pam wróci ;P

NApiszcie nicka na grupie :)

Kasieczek, 15h to niezły czas, myślałam, że dłużej się to robi. Chyba się spróbuję tego nauczyć, podoba mi się to :))) Ps, też jestem jednak nadal przeziębiona, katarzysko mnie trzyma w zatokach głęboko :/

U mnie tempka niby rośnie ale nadal niska. Nie przejmuję się jednak i grzecznie czekam. Z mężem nie patrzymy już na tempkę, kierujemy się tylko ochotą a moje libido samoistnie i naturalnie wzrosło teraz jak szalone:-).

HEJKA. To PAM na sto procent. Widziałam na fb ze wstawiła zdjęcie tatuażu to samo co Costa na bb. Wiec mamy wielki powrot PAM :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czytam Was codziennie ale ciezko mi pisac bo mi maz zalal kompa. Pozdrawiam Was i trzymam kciuki.

Anie- u mnie kochana bez zmian. W ciagu 2-3 dni bedzie owu ale staram sie męża nie dopuszczać ,bo mu sie zapomina a ten miesiąc chce odpuścić sobie. A ty jak sie czujesz? Widze ze suwaczek zasuwa u ciebie do przodu :)

Witaj Emalia ponownie :) rzymam kciuki&&&&&!!

Annie - a Ty jak tam? uspokoiło się? czy dalej witasz się kilka razy z toaletą!

Mnie podbrzusze pobolewa cały czas.. czuje oddech @ niestety...

Emalia, hej hej !!! :-)

Kasieczek, mimo to tempkę masz ładną a nasze motto aktualne :)

A ja jestem ciekawa jak dzisiejszy alkohol wpłynie na moją owulację, która puka do drzwi. :rolleyes: Unikanie dobrej zabawy nie przynosiło efektów, więc przestaję żyć jak "ciężarna", może mi to dobrze zrobi w końcu i się trochę zrelaksuję. Jak sądzicie?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie wieczornie!

Jutro impreza roczkowa mojej chrześnicy i chwila prawdy dla nie - termin @ - 8.04! jutro teściora zapodaje! że przyjechałąm do siostry to zapomniałam z domku, dzwoniłam do mojego by mi je wziął - to jeden mi przewiózł wiec na jutrogo zachowałam! bo tak już dzić bym sikała! Ale podbrzusze jak na @ bolało! no ale trzymam się motta!

Nanncy - baw się, wyluzuj i fasolkuj!

DObranoc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry