reklama

Staraczki grudniowe 2012

hello.

wczoraj kosmicznie bolał mnie lewy jajnik przy siadaniu bolał jak nie wiem co, ale jak kichnęłam to myślałam, że mi jajnik eksploduje, śluz mnie zalewa, jakie jakiś taki dziwny, na zewnątrz wodnisty ale na szyjce jest mleczny, ciągnącego się brak. Do wczoraj myślałam, że to objawy niepękniętego pęcherzyka ale dziś tempka mnie zaskoczyła bo poszła w górę :eek:

reklama
Karola kciuki zeby to byla owulka.
annie no na to wyglada ze moja dzidzia nie chce byc urodzona w 2013 a dwa lata temu zaszlam w tym czasie w ta stracona ciaze to byl cykl kwiecien maj wiec moze tym razem sie uda. A ja schudlam prawie kg przez swieta a bylam pewna ze przytylam. A tak poza tym to zrobilam z kolezanka tort dla Pati na jutro i cos nie dam rady zaladowac zdjecia moze pozniej sie uda.

marcia w sumie w tym cyklu owu może nie być wcale jak dla mnie, tzn lepiej, żeby było bo to by oznaczało, że jajniki się obudziły wreszcie ale i tak nie było serduszek więc fasolki nie będzie.

wpisałam sobie w kalkulatorze ciąży, że @ była 9.03 i przy cyklach 40 dniowych (bo takie były maksymalnie długie do wyboru) termon porodu wypadł by mi na 25 grudnia... czyli święta w szpitalu

hmm, to ja zdecydowanie wolę poczekać, 1-2 miesiące dłużej już mi w sumie różnicy nie robi.

Kurczę, powoli tak sobie myślę, że zaczynając staranka czekałam po prostu na fasolkę, na testowanko przed @...a teraz czekam po prostu na owulkę - byleby się odbyła. :baffled:

W obecnym cyklu itak na fasolkę marne szanse bo stosuję globulki na stan zapalny :/ akurat pechowo w płodne dni i śluzik zmieniony został na mega niepłodny - tak jak zaobserwowałam. Coś tam niby było..ale itak mega zmienione przez lek, który ma pewnie działanie zabójcze również dla plemniczków. Narazie więc odpuszczam, staram się nie łudzić, no i moja bardzo dobra koleżanka również powoli staje się staraczką, więc skupiam się teraz na pomaganiu jej w trudnych początkach :tak: Zaczęła ten cykl równiutko ze mną, tego samego dnia haha. Trzymajmy i za nią kciuki :-)

Kasieczek, cudowny komplecik! Jestem pełna podziwu. Długo robi się takie ubranko? Trudno się nauczyć? Lubię takie rzeczy, przydałaby mi się ta umiejętność na odstresowanie :)

Ostatnia edycja:
marcia zajrzalam zobaczyc co u ciebie, kurcze szkoda ze nie tym razem:-(b. Nie wiem czy to ty mialas plamienia przed okresem, ja je mialam, czasami nawet o d owu do @, lekarz mi nic na to nie zapisal, ale zajsc sie udalo, jeszcze tylko donosic zdrowo :sorry: Trzymam za ciebie i wszystkie grudniowe staraczki kciuki:tak:!!!!

A co z emalia, mam nadzieje ze wszystko ok...

Dziewczyny pamietacie pam_x_pam? Wrocila na "staraczki" pod nowym nickiem:laugh2::laugh2: ale identycznymi tekstami :-):-)

Koriander myslalam ze uda mi sie dolaczyc do ciebie do grugnioweczke ale niestety te plamienia mnie dobijaja ale w tym cyklu jak nie bralam progesteronu to bylo lepiej wiec zobaczymy co bedzie teraz bo tez nie bede brac moze sie organizm unormuje.

annie dziekuje przekaze

ej bez jaj!!! koriander Ty też ją poznałaś????? a ja myslałam, że tylko mnie się wydaje, że ona jakaś podejrzana jest... nie wiem jak ja to poznałam ale od początku coś mi tam śmierdziało... a od kilku dni to już pewna jestem na 100%...

to samo miejsce zamieszkania, ta sama historia z rodzicami i młodszy, 8-letni brat.

napiszę Wam na priva jaki ma nick.

reklama
Marcia, mnie nie było bo byłam w pracy :/ Ale jestem z Wami myślami każdego dnia :happy:

Ja czekam nadal na owu i skok tempki albo cokolwiek :) Ale nie dla fasolki, tylko dla siebie :) Jestem strasznie ciekawa co przyniesie mi naturalny cykl bezduphastonowy:tak:Wczoraj i dzisiaj tak mnie zalewało, że biegałam co chwilę do toalety sprawdzić co to. Normalnie jakiś wodospad! Śluzik jednak nie do określenia bo nadal zmieszany jest z globulkami, które stosuję. I niby odpuszczam z fasolką, nawet jakoś mi ten kwiecień nie pasuje na cudowny miesiąc itd...a jednak natura sama działa i nie dość, że mnie zalewa to libido skoczyło jak szalone i organizm sam decyduje za mnie :-D

Karola, Koriander, a napiszcie mi na priv o co chodzi z tą dziewczyną w ogóle bo ja już nie pamiętam...jak sprawa była w toku to dopiero zaczynałam z BB.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry