reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam!

Marcia
wstrętna wredota:/ no jak nic Wasze dzidzie chcą być już z 2014 ;) może przesądne są:)

Kasiu wcale tempka nie jest zła, ten jeden duży spadek to na pewno przez zmianę czasu, jutro musi hopsnąć w górę :) &&

Nanncy zdrowiejesz?

reklama
Ciężaróweczki - jeśli uważacie że z tempka ok - to mnie pocieszyłyście! ale ten cykl jest jakiś inny, po owulce, jakoś co chwile czuje jajniki i podbrzusze.. a tak nie było!

hello.

no i dobre się skończyło, jutro wracam do pracy po 1,5 miesiąca siedzenia w domu...

stwierdzam już oficjalnie, że owu w tym cyklu nie będzie... :no:

szkoda bo poprzedni wykres taki śliczny był, nastawiłam się, że i ten będzie równie piekny no a tu zonk...

zaczynam podejrzewać, że coś jest nie tak z moim jednym jajnikiem (tylko nie wiem z którym), bo z tego co czytałam to często owu jest raz z jednego jajnika raz z drugiego. Wszytskie znaki na niebie i ziemi wskazują, że w poprzednim cyklu jest duże prawdopodoieństwo, że owu była no a teraz klapa...

Karola ja tez zauwazylam ze chyba mam owu raz z jednego raz z drugiego jajnika bo jak jest z prawego to owu 16 dc i super a jak z lewego tam gdzie torbiel to owu 24 dc ale ostatnio troche sie wyrownalo bo w tamtym cyklu owu mialam w 18 dc i to byla kolej lewego jajnika.

Ashlee, Kasieczek - tak, zdrowieję :tak: Przeziębionko łapało i ... puściło! aż sama się zdziwiłam :szok: Tempka ładna, równa, więc stanu zapalnego nie złapałam....Troszkę mam jeszcze katarku czasem ale to te pogody wstrętne i dlatego...staram się uważać na siebie i zobaczymy....Tzn uważam na siebie jeśli chodzi o ogólne choroby ale z fasolką wyluzowałam lekko. Ba, nawet wybieram się na imprezę w tym miesiącu i zamierzam tam pić piwo. - szok!!! Nie do pomyślenia... :happy2:

Kasieczek - ja też jak patrzyłam na Twoją tempkę dziś na npr to mówię sobie: "no, pięknie to wygląda" a potem widzę Twój wpis, że tempka niezbyt i się aż zdziwiłam ;-)Ładna jest przecież :)

Marcia, przykro mi z powodu wrednej @ :/ A z tymi naszymi i Karoli jajnikami to ciekawe bardzo. ja też obstawiam pracę raz jednego a raz drugiego.

Słuchajcie, a jak to wygląda gdy są bliźniaki dwujajowe? Owulka jest 2 razy? Czy są 2 jajeczka równocześnie wypuszczane?

Witajcie z rana!

JA tu dzialam - chrześnica ma roczek i trzeba prezenty szykowac, a że zawsze coś swojego, to roczna dama otrzyma zrobiony przeze mnei komplecik - sukioeneczke, opaske i buciki ! a że to czasochłonne - to działam!

Nanncy - ty przed skokiem tempki jesteś - wiec się szykuj!

Witam:)

Ale pogoda beznadziejna:( Sypie znowu śniegiem, a wczoraj już słoneczko ładnie świeciło...

Kasiu no i tempka dzisiaj powinna Cię już uspokoić :))

Nanncy fajnie że Cię choróbsko puszcza :)) Wybaw się na imprezie i miejmy nadzieje że zaskoczy wtedy;) tylko się tym piwem nie opij:-D

reklama
Ashlee, Kasieczek, wczoraj pisałam, że choróbsko puszcza, tylko mały katarek i..zapeszyłam! Dzisiaj mega katarzysko :P hehe ale nie dam się! Ogólnie czuję się dobrze :-p
Jestem przed skokiem, o ile skok nastąpi bo to pierwszy naturalny cykl bez Duphastonu :tak:Z fasolką troszkę przystopowaliśmy, więc nie polujemy specjalnie na owulkę z serduszkami ale fakt, faktem - libido wzrasta wtedy i pewnie zdecyduje za mnie :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry