reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Karola wg. mnie pozytyw takze mozecie sie brac i bzykac sie jak kroliki :-)
U mnie wczoraj tylko raz mialam sluz podbarwiony krwia a dzisiaj cisza nic nie bylo ale momentami tak mnie brzuch pobolewa jak na @ dziwne te moje objawy pewnie jutro dostane wredote.

Dziewczyny zycze wam spokojnych i udanych swiat i niech ten zajaczek w koncu przyniesie nam te fasolki :-)

Hej dziewczyny :D ja wczoraj objechalam ze starym cała rodzine i teraz mamy dzień lenia. Z tego wszystkiego nie złożyłam Wam życzeń więc dzisiaj Wszystkiego dobrego w te święta ;)

Karola masz te testy owu co ja i one bardziej pozytywne nie bedą więc szaleć z małżonkiem :)

Dziewczyny z rana nie wytrzymalam i zrobilam testa i wydawal sie byc negatywny ale teraz wzielam tego testa i chyba widze cien cienia zobaczcie czy mi sie wydaje czy tez cos widzicie?

20130331_183037.jpg

Oczywiscie wiem ze to pozno i nie powinno sie sprawdzac po tych minutach co zalecaja no ale. Dodam jeszcze ze plamienia brak

Załączniki

• 20130331_183037.jpg
    20130331_183037.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 55
Annie na zywo oczywiscie lepiej to wyglada i wyglada to tak jakby kontury drugiej kreski. Jak do wtorku nie bedzie wredoty to polece zrobie bete bo juz nie mam testow a wychodzi mi ze dzisiaj to 12 dpo. Po za tym wczoraj bylo male co nieco z mezem i mialam takie dziwne uczucie jakby tam na dole bylo wszystko rozpulchnione to bylo takie dziwne uczucie. No zobaczymy nie nakrecam sie , a test robilam zwykly bobo o czulosci 25

Dzieki dziewczyny sama nie wiem co myslec bo w poprzednich cyklach to test mogl lezec nie wiadomo ile i nie bylo zupelnie nic a tu cos widze. No i ustalo plamienie az w szoku jestem bo pierwszego dnia kilka razy sie pojawilo drugiego dnia tylko wieczorem sluz podbarwiony krwia i od dwoch dni spokoj . Modle sie zyby sie udalo i zeby to bylo to.

A poza tym u mnie jest taka sniezyca ze swiata nie widac i do tego pada mokry snieg wszystko oblepione szok . A jak wam mijaja swieta?

reklama
Hej Dziewczyny!!! Wesołych Świąt przede wszystkim!!!:-)

Karola, Annie ma rację, te testy bardziej pozytywne nie będą. Najlepiej wychodzą te droższe z drogerii za 25zł a na tych pozytyw wyglądał u mnie bardzo podobnie :tak:

Marciu, trzymam kciuki mocno &&&& Oj, znam to patrzenie w test po czasie wyznaczonym...U mnie były podobne kreski ale okazało się, że nic z tego ale...zastanawiające jest to co piszesz, że kiedyś patrzyłaś w test i dłuuugo nie było ani śladu :tak:Ja miałam tak samo. Także, nigdy nie wiadomo, więc kciukaski trzymam z całych sił :happy2:!!!

A ja - byłam wczoraj na monitoringu, jeśli tak to można nazwać bo Gin nie powiedział nic specjalnego o pęcherzykach. Powiedział, że wszystko jest na "swoim miejscu" :P Pęcherzyki są i rosną ale szybko bo to był 9dc a według USG - 11dc. Torbieli nie ma i nie ma nic niepokojącego. Gin powiedział, że da mi jeszcze czas do wakacji, żeby nie szaleć i nie stwierdzać jeszcze niepłodności. W tym cyklu monitoringu dalszego nie będzie. Idziemy krok do przodu i dostałam zalecenie zrobienia badań hormonalnych, które pokażą wszystko jak na dłoni. W następnym cyklu mam zrobić badania cytohormonalne, prolaktynę, testosteron i powtórne TSH.

Póki co - luzuję troszkę ze starankami ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry