reklama

Staraczki grudniowe 2012

Witam sie i ja!

Wredota szaleje na maxa obudzilam sie zalana po pas o 5 rano musialam zmieniac posciel ale podczas tej wredoty nie mam tego bolu kolkowego co mialam miesiac temu wiec mam nadzieje ze to wtedy torbiel pekla jeszcze dwa tygodnie i sie dowiem bo znowu pojde sie wpychac na wizyte bo ta sympatyczna pani w recepcji powiedziala ze nie ma opcji na 16 kwietnia tyloo na 23 a co mi z 23 jak juz bedzie po owulce takze ide na tarana :-) lece zaraz zawiaoze Pati do szkoly i musze troche spraw pozalatwiac bo wszystkie dziewczyny potwierdzily przybycie na urodziny Pati wiec bede miala co robic .pa

reklama
Marcia - no to miałaś nocne zdarzenie! może tak jak nanncy pisze - i nie ma już torbieli?? &&&&!!! Udanej imprezki :)
Nanncy - znam to - juz się ciesze ze przeziebienie odchodzi, a tu bach na nast. dzien od nowa! moj cykl też bez Dupka :D
Ashlee - nei chce się nakrecać, w poniedziałek mam wizyte, bo jak coś to trzeba mi leki na nast cykl!

hej , dziewczyny jestem i ja ... ja powinnam @@@ dostac dzisi lub jutro , narazie cisza jak na morzu w obje strony ani objawow ciazy ani objawow @@@ czyli glupawka 20 marca co mialam te plamienia nie moglam nzwac @@ bo zaledwie wkladke ubrudzilo... dwa razy na dzien i tak 2-3 dni bylo... wiec niemozliwe ze ( w 22 dniu cyklu mialabym @@@, bo ja to dlugodystansowiec czyli ponad 30 dni cyklu jest zawsze ) wiec moglo byc to okoloowulacyjne plamienie , poki co mialam bialy sluzik , ale teraz jakos specjalnie go nie widac i badz tu madra ... @@@ nie ma wiec sama niewiem , a test szczerze , az sie boje ...i jakos nie mam ochoty isc do apteki powaznie... boje sie rozczarowania...

Marka - jak nie chcesz testa - to poczekaj - czas pokaże, choć nie wiem co jest lepsze! czekanie, czy test.!

A ja skończyłam swoje wypociny na roczek chrześnicy! :) ufff!

Nanncy - już nie taka ładna.. a Ty szalej ze swoim bo czas :) u mnie - po nadziei.

A oto moje 15 godzinne dzieło w całości! wreszcie udało się wgrać!

komplecik dla chrzesnicy.jpg

Załączniki

• komplecik dla chrzesnicy.jpg
    komplecik dla chrzesnicy.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 46
kasiaczku - cudenko normalnie:*
u mnie @@@ dalej nie ma dzis jest termin @@@ kuzwa mac niewiem co myslec , powaznie okropnie sie boje testowac :( niewiem kurde jeszcze 3 miesiace temu testowalam dzien przed okresem a teraz , bylam na zakupach ale nie kupilam testu ... masakra walczylam z tym i nie kupilam:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry