reklama

Staraczki grudniowe 2012

Hej dziewuszki!
Ja dopiero od pol godziny w domku. Nasz niania miała dzis ciezki dzien. Caly dzien z mala byla bo ja od rana w pracy, potem wpadłam na chwile do domu sie przebrac i pojechalam na Wigilie firmowa. Ach smutno mi jakos tak dzisiaj samej w domciu. otworzylam sobie winko i czytam was, a wy jak zwykle naskrobałyscie ze hej:)
my na sylwestra planow nie mamy. Jakos w tym roku nawet nie mam na to nastroju. Bedzie co bedzie...
Wszt\ystkie dzieczynki piekne jestescie na tych zdjeciach:) Trzeba wiec mnozyc geny:)
Ja bede testowa 22 grudnia, jesli wczesniej @ nie przyjdzie...
basik przykro mi, ale moze rzeczywiscie jest za wczesnie. powtorz test za dwa-trzy dni.
butterfly wszystkiego najlepszego na imieninki:)
mmonika ja tez zawsze kombinuje zeby miec racje w klotniach z mezem:) A niech mysli ze to jego wina i niech sie stara:) Gratuluje wyniku:):):)
aventuraorama mysle ze nie musisz sie wstrzymywac z dzialaniem. antybiotyk nie ma wplywu na nasze jajeczka dopoki nie sa zaplodnione;)
marcia ja tez jestem pierwotnie z Białegostoku:) Wyjechałam dopiero jak miałam 26 lat. Wiec to moje miasto rodzinne:)
annie mi tez mozesz troche biustu oddac:)
Ach no i jeszcze dodam zdjecie jak juz wszystkie dodajecie:)
DSCF0523.jpgja i moja córcia w te wakacje:)

reklama
SeeYou - uwielbiam robótki artystyczne/manualne! jak skończe to się pochwale! i tez tu często siedze! przez co dziś sprzątanie mieszkania zajęło mi o wiele więcej czasu niż dotychczas - i to nie znaczy iż mieszkanie bnyło zasyfione :P
Lanka - mnie chwile nie ma i lekture mam niezłą :)
Gosheek - ślicznie wyglądacie :-)piękne laseczki! metamorfoza też super ;)

Ja testuje 23 grudnia - w urodziny mojego ! może akurat będzie prezent! :-)

No.. znajomi poszli, jeszcze chwila nauki, no ale oczywiście musiałam tu zerknąć :-D

Czesc dziewuszki!
mialam cos wam wczoraj jeszcze napisac ale bylam tak zmeczona ze padlam do 22 robilam plakat swiateczny z corka bo se po 19 przypomniala ze plakat do piatku a jej akurat w piatek nie bedzie a pani powiedziala ze jak nie dostanie plakatu to 1 no i dawaj robic.
gosheek to ty moja krajanka:-D sliczne z was dziewczynki corcia podobna do mamay.
a mi w koncu temperatura skoczyla wiec moze moze cos bedzie. Dzisiaj zaczynam kolejna porcje progesteronu w czopkach na moja torbiel. Moglaby sobie zniknac z mojego jajnika i bylby spkoj.
to milego dnia wam zycze ja dzisiaj mam fryzjera trzeba kudelki sciac

Kobitki, Wy jak perszingi z tym pisaniem lecicie:szok: Ja od wczoraj na antybiotyku (duomox) co 8 godzin, dziś wizyty u mojej dentystki (dopiero 0 20) i po obejrzeniu rtg zęba zadecyduje co dalej. Trochę się martwię, bo to martwy ząb i nadbudowany ze 20 lat temu i chciałabym, żeby jeszcze parę lat wytrzymał.
Wczoraj zrobiłam pierwszy test owu, ale wyszedł negatywny. Zobaczymy co dziś pokaże:-D

Macie rację, że forum uzależnia...

Pozdrawiam czwartkowo:-)

Ja dzisiaj miałam straaaasznie ciężko wstać do pracy :( jeszcze mój TŻ chory leży od poniedziałku i nic mi się nie poprawia... czasami mam ochotę go udusić bo tak zrzędliwego chłopa to dawno nie słyszałam. Jak jest chory to najlepiej uciekłabym z domu...

perelka na podłęże chodziłam do liceum :-) ja mieszkałam na podwalu a teraz mieszkam na warpiu

gosheek bier jednego cycucha wystarczy Ci napewno :-)

Witajcie z rana:) u mnie katar,kaszel nie ustaje. A do tego pomału dochodzi ból piersi, lekko też podbrzusza, wrrr...5 dni do @
kasieczek ja też z podkarpacia jestem :)
marcia ja też kiedyś miałam torbiel na jajniku, ale dość ładnie i szybko zniknął. Mojej koleżance, która miała też torbiel robili zabieg. To ma jakiś wpływ a późniejsze zajście w ciążę? bo nawet o tym nie myślałam poważniej...miałam torbiel w wieku 15 czy 16 lat.
annie faceci już tak mają jak są chorzy :)
aventura nie martw się na zapas,wyleczysz zęba i bedzie dobrze :)

Ostatnia edycja:
kasieczek testujemy w podobnym terminie:)
marcia jesteśmy z tego samego miasta i w tym samym wieku:) moze zaraz sie okaże ze już się kiedys gdzieś widzialysmy:)
annie mój mąż jak jest chory to normalnie koniec świata! Musze sie wtedy uzbroić w nerwy ze stali:)

seeyou u mnie ta torbiel siedzi juz troche czasu bo jak zaszłam w ciaze w maju 2011 to przy pierwszych usg pan doktor wypatrzyl torbiel ale nic z nia nie robił , straciłam ciaze i przy kontrolnym usg po zabiegu torbiel nadal była ale on powiedział ze to wyglada na niepekniety pecherzyk grafa i ze samo powinno zniknac i nic mi nie dał. i tak sobie zyłam w nieswiadomosci az zmieniłam lekarza i poszłam państwowo do pani doktór która zajmuje sie leczeniem niepłodnosci , pokazłam jej stare usg i okazłao sie ze ta torbiel dalej jest i była bardzo zdziwiona ze nic nie dostałam na rozgonienie tego cholerstwa. dala mi progesteron w czopkach na dwa cykle bo powiedziała ze ta torbirl moze mi blokowac owulacje i kazała zrobic wszystkie badania, łacznie z markerem nowotworowym ca-125 ktory to zrobilam podczas miesiaczki i wyszedł 140 ( norma 30-50 zalezy od laboratorium) zrobiłam jeszcze raz po miesiaczce i wyszedł 70(to ma znaczenie) . z tym markerem to jest tak ze wcale nie musi oznaczac raka jajnika tylko jego podwyzszony stan moze byc przy infekcjach i chorobach autoimmunologicznych jak sarkoidoza na która jestem chora od 3 lat takze tak to wyglada.
ale sie rozpisałam , zdrówka wszystkim chorybzdom:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry