reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Nanncy faktycznie TSH można robić w dowolnym dniu cyklu. Obu szybko Cię ta @ opuścila bidulko, wiem co czujesz bo też mam bolesne miesiączki. Minimum Ibuprom max i to co 3 godziny a piszą coś o max 4 na dobę, a czasem wolałam wziąć ketonal bo na dłużej starczał.

Dziewczyny moja beta z dzisiaj to 155.
16-17 dni po owu.
29 dzień cyklu (średnio 25 dniowego)
Czy to dobry wynik? Bo już sama nie wiem, liczyłam na większy..

Czesc dziewczyny!

ja juz po ceremonii pogrzebowej , dzieki za wsparcie . Jakos sie trzymam wiecie ja juz czulam ze to bedzie koniec i przygotowalam sie na to. Najwazniejsze ze bylam przy niej i zmarla w moich ramionach. Zycie toczy sie dalej i niby czas leczy rany.....

BB Anna gratuluje fasolki :-) ja chyba odpuszcze kilka cykli, musze teraz odpoczac tak mysle ze moze wyjade na wakacje takie prawdziwe zeby naladowac akumulatory i o niczym nie myslec

23:34 - nadal cierpię... teraz rozrywa mi brzuch po tych wszystkich proszkach :((( W takich chwilach znowu nachodzą mnie myśli o endometriozie. Chyba zrobię sobie badanie na marker Ca125 na endo :baffled:.

Marcia, jesteśmy z Tobą ....

Anulka, jeśli chodzi o betę to ja akurat nie mam zielonego pojęcia o normach czy podobnych rzeczach :( Wiem, że czasem wolno przyrasta. Znajoma miała jeszcze mniej niż Ty długo i wszystko jest okej. Ale cięzko mi się tak naprawdę wypowiedzieć.
Ps, jak się czułaś zażywając tyle Ibupromu? na mnie z początku działa a potem mam wrażenie, że bebechy są podrażnione lekami i jest jeszcze gorzej ;(

MARCIA - trzymaj się kochana, wiadomo choroba - nastawia na najgorsze, ale tak czy siak nie jest się nigdy do konca gotowym, bo czeka sie na cud. Trzymaj się kochana! KONDOLENCJE! :* ANULKA - normy beta w czwartym tygodniu ciąży 9,5 - 750 mlU/ml jest dobrze, zrób jeszcze raz by zobaczyć czy dobrze przyrasta! a u mnie 9dc - i dalej plamienie, nei wiem co to :( cała @ jakas bezbolesna i skąpa, a w dodatku sie skonczyc nie może, jutro wizyta u gin, zobaczymy!

Marcia trzymaj się kochana w tych trudnych chwilach:*

Kasiu o której pędzisz do gin?

Nanncy biedna... ale Cię wymęczy :(

Ja już siedzę z herbatką z miodem i cytrynką, gardło troszkę pobolewa, ale jest już lepiej. Mąż odwiózł Kacpra do przedszkola, żebym nie musiała wychodzić na tą paskudną pogodę. Gdzie nasze piękne słoneczko się podziało?

Witajcie dziołszki ;-)

u mnie bigosik się gotuje i tak sobie siedzę i czekam na starego aż wróci z pracy. Rano byłam na pobraniu krwi do badania AFP. Wyniki dopiero w przyszłym tygodniu.

Ashlee ja też coś zakatarzona przez tą potworną pogodę... U nasz dzisiaj 8 stopni. Szaleństwo.:no:

Kasia bardzo dobre postulaty. Zajmij sobie mózgownicę czymś.:tak:

Nanncy trzymaj się kochana. Oby do urlopu. ;-)

Emalka co u Ciebie? Gdzie się podziewasz?

Anulka teścik pierwsza klasa.:tak:

Marciu trzymaj się jakoś...

Jestem Annie :* :* :*

Odzywam sie, ale nikt nie widzi :-(

A co to za wyniki? Jaksie kochana czujesz ?

Karola- Nanncy- przykro mi , ze sie nie udalo tym razem. Trzymam kciuki za następny cykl.
BB Aniu- tescik bomba -zazdraszczam. A jak sie czujesz? Masz jakieś objawy?
Ashlee- zdróweczka:)
Kasiu- jeszcze chwila i zaczniecie staranka &&&&&&&&&&

reklama
AFP to nieinwazyjne badanie prenatalne z krwi. Robi sie je miedzy 16 a 18 tygodniem. Pózniej z odpowiednich wartości odczytuje sie stężenie. Jak jest za duże moze świadczyć o wadach płodu. Ginka mi dała na to skierowanie.
A czuje sie bardzo dobrze tylko coraz szybciej sie mecze :)

A u Ciebie?? Bladzioch sie jakiś pokazał?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry