• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Heloł !!! U mnie dziś mega spadek ale @ nadal nie przyszła. Chyba to wymodliłam bo byłam w pracy. Przyszło za to delikatne brązowe plamienie i ból krzyża oraz brzuszka. Myślałam, że silny ale wystarczyła No-spa. Ufff...
Jutro powinien już przyjść mega okresik. Mam 2 dni wolnego, więc liczę na to bo będę mogła pozdychać w łóżeczku :)))

reklama
Mały update z dzisiaj :)

test 23.05.jpg

Zrobiłam też betę. Wyniki dzisiaj po 16.00.

Załączniki

• test 23.05.jpg
    test 23.05.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 51
Kurde dziewuchy! Karola i Nanncy - kciukasy! &&& i zasady: 1. nie kłócimy sie z naszymi chocby nam się nie wiem jak chciało 2. przytulankujemy ile sie da, najlepiej co drugi dzień by zołnierze wzmocnione trafiały. 3. napełniamy się wiara i dobrym nastawieniem w ten piekny słoneczny czas! :D:D:D powodzonka!

fajna lista kasieczek, chyba ją sobie druknę i powieszę na lodówcę by nie zapomnieć, zwłaszcza o tym, żeby się nie kłócić :-D

no to nanncy powodzenia, fajnie, że tak się zgrałyśmy, oczywiście szkoda, że ani mnie ani Tobie teraz się nie udało ale może nowy cykl przyniesie coś ciekawego.

w sobotę jadę porobić badania hormonalne i spróbuję zapisać się do Gina na poniedziałek, na monitoring.

Z tym kłóceniem może być problem :laugh2:.

Ja z kolei w tym cyklu odpoczywam psychicznie oraz fizycznie i jadę na urlop. Po powrocie robię jedynie badanie TSH. Ciekawe jakie będzie po odpoczynku i relaksie :) Czy ono musi być zrobione w konkretnym dniu cyklu?

alice-025.jpg

Załączniki

• alice-025.jpg
    alice-025.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
nanncy w takim razie, udanego urlopu!!! wypocznij, odstresuj się i wracaj do nas z nowymi pokładami siły :tak:

wiesz co, nie słyszałam, żeby TSH trzeba było robić w jakimś konkretnym dniu cyklu, chyba obojętnie kiedy zrobisz.

reklama
Dzięki Dziewczyny! Narazie to jeszcze z Wami posiedzę jakiś tydzień. Wyjeżdżam dopiero na początku czerwca, chyba, że pogoda nie dopisze, to wtedy jeszcze później...

A dzisiaj zdycham. Niestety nie oszczędziło mnie w tym miesiącu. Cały dzień leżę w łóżku. Co 4h łykam Apap i Nospę bo boję się Ibuprofenów po ostatnim. Obym nie przedawkowała bo przypadkiem mi się to zdarza....
Strasznie mnie boli :((((((((((((((( Z bólu nie mogę nawet usnąć a od leków jest mi już potwornie niedobrze i boli mnie głowa. Chyba dojdą wymioty.... O matko! niech już będzie jutro....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry