• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki grudniowe 2012

kasieczek wow, robi wrażenie ten Twój progesteron!

poczekaj jeszcze kilka dni na testowanie, może to było plamienie implantacyjne właśnie, tego Ci właśnie życzę z całego serducha!!!!

trudno, test zmarnowany ale to i może lepiej, ciśnienie trochę spadło z Ciebie no i nie ma Cię teraz co kusić, no chyba, że z rana zakupisz nowy test :tak:

a może zrób betę, co?

reklama
Dziewczyny, planuje bete w poniedziałek machnąć, bo wcześniej chyba nie ma po co? no progesteron niezły ale czytałam ze z tym krwawieniem moze to być torbiel.. ;/ czyli kolejny problem. jutro mam nadzieje że się wyjaśni bo mam dośc stresa i napięcia. A to plamienie to nei plamienie bo krew w żywej postaci.

kasieczek kurcze, zobaczymy jak będzie jutro, bo jeśli to implanatcyjne to jutro już powinno chyba zaniknąć, to daj jutro z rana co i jak, postaram się wstać jutro wcześniej i zajrzeć co u Ciebie słychać.

dziś przysłali nam wyniki badań nasienia M.

80 % prawidłowych, i z tych prawidłowych 90% wykazuje szybki ruch postępowy, w 1 ml nasienia ma 45.200.000 żołnierzyków, ilość plemników w polu widzenia: 80-90, form atypowych nie znaleziono,

nie znam się za bardzo w normach ale to chyba nie jest najgorzej, co?

K A R O L A nasienie jak marzenie :) tak Ci powiem! A co do mnie, nie robie już sobie nadziei i złudzeń, krwawienie nie ustaje, gdybym nie mierzyła tempki uznalabym to za skąpą @, a takie juz kiedyś u mnie byłt! Załamana taka fazą lutealna :( Ide się ogarnąc i walczyć o skierowanie na badania. Jakby to była torbiel to chyba przy laparo mogą mi ja usunąć co???

Czy u Was też piękna pogoda? :) Aż wstałam dzisiaj po 6 pełna energii :) Już po śniadanku piję kawę i jem placuszka, bo wczoraj mama upiekła serniczka (na bitej śmietanie) mój ulubiony, mniam :)

Kasiu a tak ładnie się zapowiadało:/ teraz walcz o swoje, porób badanka, będzie wszystko wtedy wiadomo co i jak :)

Karola super że wyniki Twojego dobre, od razu kamień z serca spada:)

Annie, Emalia wstałyście;)?

Cześć dziewczyny! jestem wykończona! od 7.30 w przychodni!! 10 minut temu weszłam do domku! Co mój zajefajny endo-gin powiedział?? Ma pani okres!! przeciez od 27dc Pani krwawi!! 5h na taka diagnoze!! super!!! :) Mówi do mnie - a ja pani tu Duphaston przepisałem, bierze pani? mówie ze teraz nie bo to mi pan przepisał w grudniu a na ostatniej wizycie powiedział ze złe dawkowanie i ze mam tak nie brać. A On do mnie - ja już nic nie rozumie co pani do mnie mówi. O widze że tu Hashimoto wyszło - bierze pani Eutyrox ( czy jakos tam ) nie biore letrox, tak jak panu mówilam na ostatniej wizycie i nic pan nie mówił i nei zmieniał. No to ja nie wiem co pani chce albo się Pani tu leczy, musi Pani wybrac. O tu zdiagnozowane PCO, no to Duphaston powinna Pani brać od 19 dc do 25 dc! Tak?? ( zajefajnie sobie myśle - skoro owulk ateraz byla 20/21 dc, to od 19 dc brać dupka z Takim juz progesteronem - superrrr!!). A co do Pani owulacji, ( robiąc usg) to ja tu nie widze zeby ona była, to tak sobie Pani badac nie może, to monitorowac trzeba. Mówie mu że to i tak dziwne ( upierając się) bym dostała @ 27 dc, i to tak skąpą. Nigdy tak wczesnie nie dostalam - ON - no zdarzyło się. Moja noga stanęła tam i zaszczyciła to miejsce po raz ostatni. Masakra. mam wku**wa, i mam dośc. Dal mi siekowanie na betkę - ujemna. Wiec mam @, która jestem wstanie ogarnąc na wkładkach. I to mnie przeraża :( co to jest?? skąd to?? Ide do mojej kliniki, machnę tsh, moze bedzie oki już i bede mogła iśc na laparo i insemiancje bo mnie szlag tarfi.

No nadrobilam was....
kasia przykro mi ze na takiego konowala trafilas , nie denerwuj sie i poszukaj innego lekarza ktory zajmie sie toba tak jak nalezy.

karola gratuluje wynikow zolnierzykow super!

a u mnie szyja boli dalej, wczoraj bylam na rtg i wyszlo ze mam wyprostowanie lordozy szyjnej i znaczne zwezenie szpary miedzy trzonami kregow c5-6 nie mam pojecia co to dokladnie znaczy ale wydaje mi sie ze to zwyrodnienie i ten moj bol to moze byc jakis ucisk na nerwy i znowu mam cykl w plecy bo biore duze dawki niesterydowych lekow przeciwzapalnych a one wplywaja na plodnosc itd. Dostalam jeszcze skierowanie do neurologa to udalo mi sie wyprosic i ide we wtorek na nfz.

Kasia weź ty se daj spokój z tym ginem... Konował jeden :no:

Marciu ja pitole ile cię to trzyma :no: dobrze że tak szybko Ci się udało wyprosić tą wizytę.

Emalka gdzie się podziewasz??

Karola super plemniory ma Twój stary. Obrósł już w piórka?? :-D

Ashlee pospalismy dzisiaj tak porządnie a później rajd po mieście.

Mój stary miał dzisiaj wolne więc wyciągnełam go na szmateksy. Kupił sobie 4 koszulki, 3 pary spodenek na lato a ja sukienkę i dwie tuniki takie co będą nawet na duży bebol. A najbardziej jestem zadowolona z ceny bo na to wszystko wydaliśmy 78 złotych :tak: nawet Łukasz stwierdził że będziemy się tam tylko ubierali.

Annie, Ashlee :* :*- jestem jestem. Ruter od neta mi się zje.... i musiałam czekać aż mąz z pracy wróci i mnie zawiezie bo na złość mam auto na warsztacie.
Marcia-współczuje bólu. Chyba powinnaś mieć zabiegi?
Kasiu- współczuje lekarza. To jakieś nieporozumienie, masakra!!! Zmieniaj go i to szybko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry