reklama

Staraczki grudniowe 2012

kasieczek wow, robi wrażenie ten Twój progesteron!

poczekaj jeszcze kilka dni na testowanie, może to było plamienie implantacyjne właśnie, tego Ci właśnie życzę z całego serducha!!!!

trudno, test zmarnowany ale to i może lepiej, ciśnienie trochę spadło z Ciebie no i nie ma Cię teraz co kusić, no chyba, że z rana zakupisz nowy test :tak:

a może zrób betę, co?

reklama
Dziewczyny, planuje bete w poniedziałek machnąć, bo wcześniej chyba nie ma po co? no progesteron niezły ale czytałam ze z tym krwawieniem moze to być torbiel.. ;/ czyli kolejny problem. jutro mam nadzieje że się wyjaśni bo mam dośc stresa i napięcia. A to plamienie to nei plamienie bo krew w żywej postaci.

kasieczek kurcze, zobaczymy jak będzie jutro, bo jeśli to implanatcyjne to jutro już powinno chyba zaniknąć, to daj jutro z rana co i jak, postaram się wstać jutro wcześniej i zajrzeć co u Ciebie słychać.

dziś przysłali nam wyniki badań nasienia M.

80 % prawidłowych, i z tych prawidłowych 90% wykazuje szybki ruch postępowy, w 1 ml nasienia ma 45.200.000 żołnierzyków, ilość plemników w polu widzenia: 80-90, form atypowych nie znaleziono,

nie znam się za bardzo w normach ale to chyba nie jest najgorzej, co?

K A R O L A nasienie jak marzenie :) tak Ci powiem! A co do mnie, nie robie już sobie nadziei i złudzeń, krwawienie nie ustaje, gdybym nie mierzyła tempki uznalabym to za skąpą @, a takie juz kiedyś u mnie byłt! Załamana taka fazą lutealna :( Ide się ogarnąc i walczyć o skierowanie na badania. Jakby to była torbiel to chyba przy laparo mogą mi ja usunąć co???

Czy u Was też piękna pogoda? :) Aż wstałam dzisiaj po 6 pełna energii :) Już po śniadanku piję kawę i jem placuszka, bo wczoraj mama upiekła serniczka (na bitej śmietanie) mój ulubiony, mniam :)

Kasiu a tak ładnie się zapowiadało:/ teraz walcz o swoje, porób badanka, będzie wszystko wtedy wiadomo co i jak :)

Karola super że wyniki Twojego dobre, od razu kamień z serca spada:)

Annie, Emalia wstałyście;)?

Cześć dziewczyny! jestem wykończona! od 7.30 w przychodni!! 10 minut temu weszłam do domku! Co mój zajefajny endo-gin powiedział?? Ma pani okres!! przeciez od 27dc Pani krwawi!! 5h na taka diagnoze!! super!!! :) Mówi do mnie - a ja pani tu Duphaston przepisałem, bierze pani? mówie ze teraz nie bo to mi pan przepisał w grudniu a na ostatniej wizycie powiedział ze złe dawkowanie i ze mam tak nie brać. A On do mnie - ja już nic nie rozumie co pani do mnie mówi. O widze że tu Hashimoto wyszło - bierze pani Eutyrox ( czy jakos tam ) nie biore letrox, tak jak panu mówilam na ostatniej wizycie i nic pan nie mówił i nei zmieniał. No to ja nie wiem co pani chce albo się Pani tu leczy, musi Pani wybrac. O tu zdiagnozowane PCO, no to Duphaston powinna Pani brać od 19 dc do 25 dc! Tak?? ( zajefajnie sobie myśle - skoro owulk ateraz byla 20/21 dc, to od 19 dc brać dupka z Takim juz progesteronem - superrrr!!). A co do Pani owulacji, ( robiąc usg) to ja tu nie widze zeby ona była, to tak sobie Pani badac nie może, to monitorowac trzeba. Mówie mu że to i tak dziwne ( upierając się) bym dostała @ 27 dc, i to tak skąpą. Nigdy tak wczesnie nie dostalam - ON - no zdarzyło się. Moja noga stanęła tam i zaszczyciła to miejsce po raz ostatni. Masakra. mam wku**wa, i mam dośc. Dal mi siekowanie na betkę - ujemna. Wiec mam @, która jestem wstanie ogarnąc na wkładkach. I to mnie przeraża :( co to jest?? skąd to?? Ide do mojej kliniki, machnę tsh, moze bedzie oki już i bede mogła iśc na laparo i insemiancje bo mnie szlag tarfi.

No nadrobilam was....
kasia przykro mi ze na takiego konowala trafilas , nie denerwuj sie i poszukaj innego lekarza ktory zajmie sie toba tak jak nalezy.

karola gratuluje wynikow zolnierzykow super!

a u mnie szyja boli dalej, wczoraj bylam na rtg i wyszlo ze mam wyprostowanie lordozy szyjnej i znaczne zwezenie szpary miedzy trzonami kregow c5-6 nie mam pojecia co to dokladnie znaczy ale wydaje mi sie ze to zwyrodnienie i ten moj bol to moze byc jakis ucisk na nerwy i znowu mam cykl w plecy bo biore duze dawki niesterydowych lekow przeciwzapalnych a one wplywaja na plodnosc itd. Dostalam jeszcze skierowanie do neurologa to udalo mi sie wyprosic i ide we wtorek na nfz.

Kasia weź ty se daj spokój z tym ginem... Konował jeden :no:

Marciu ja pitole ile cię to trzyma :no: dobrze że tak szybko Ci się udało wyprosić tą wizytę.

Emalka gdzie się podziewasz??

Karola super plemniory ma Twój stary. Obrósł już w piórka?? :-D

Ashlee pospalismy dzisiaj tak porządnie a później rajd po mieście.

Mój stary miał dzisiaj wolne więc wyciągnełam go na szmateksy. Kupił sobie 4 koszulki, 3 pary spodenek na lato a ja sukienkę i dwie tuniki takie co będą nawet na duży bebol. A najbardziej jestem zadowolona z ceny bo na to wszystko wydaliśmy 78 złotych :tak: nawet Łukasz stwierdził że będziemy się tam tylko ubierali.

Annie, Ashlee :* :*- jestem jestem. Ruter od neta mi się zje.... i musiałam czekać aż mąz z pracy wróci i mnie zawiezie bo na złość mam auto na warsztacie.
Marcia-współczuje bólu. Chyba powinnaś mieć zabiegi?
Kasiu- współczuje lekarza. To jakieś nieporozumienie, masakra!!! Zmieniaj go i to szybko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry