reklama

Staraczki grudniowe 2012

nie wiem annie czy szanowny małżonek obrósł w piórka, nie rozmawialiśmy na temat wyników badania bo od wczoraj nie odzywamy się do siebie :no:

kasieczek kurcze, ale kicha z tym za wczesnym okresem :wściekła/y:

co do skąpego krwawienia to ja już mam doświadczenie w tym, u mnie po każdym bez skoku temperatury nie ma normalnej @ tylko jest plamienie, tak więc jadę na samych wkładkach. Zwyczajnie endometrium jest cieniuteńkie i nie ma się co złuszczać :confused2:

co do lekarza to jakiś beznadziejny on jest, kasę bierze nie wiadomo za co, lepiej poszukaj kogoś innego bo ten ma dziwne podejście...

emalia piękny skok! trzymam kciukasy!!!!

reklama
Dziewczynki kochane! W ramach wyjasnienia - lekarz u którewgo dzis bylam to endo-gin, przyjmujący na nfz który w grudniu dał mi Dupka i tak kazał brać ze blokowal mi owulkę, co mi uświadomiła Lorelain. Obecnie byłam u nie go ( tak jak i 3 tygodnie temu) w celu naciągnięcia na skierowenie na badania. 3 tygodnie temu się udało, teraz nie. Nie jest to mój lekarz prowadzący, bo przecież leczę się w Klinice, a i endo mam innego. Ten lekarz był tylko dla zmniejszenia wkładu finansowego w całe leczenie, jednak w sumie miałam nadzieje ze cos powie o tym krwawieniu. No ale mam @ z wysoką temką i progesteronem, a co!!

Czesc kobietki!

Dzisiaj zeby nie zapeszyć czuję się trochę lepiej ale to pewnie dlatego ze zaczełam brac wszystkie leki jakie dostałam od rodzinnej bo wczesniej starałam sie byc twarda bo te leki które dostałam ni jak nie są wskazane nawet przy staraniach o ciązę a nie mówiąc juz o samej ciązy ale juz nie wytrzymałam z bólu i teraz biorę wszystko grzecznie i jest poprawa ale kosztem staranek. A co do zabiegów na ten kręgosłup to liczę na to ze mi neurolog coś wypisze , ostatnio kupiłam sobie grupon na 3 masaże całego ciała wiec teraz czekam na wizyte i jak na pewno mi pozwoli to sie umówię w nastepnym tygodniu. Martwi mnie tylko to że w razie ew. ciązy nawet pożniej to wiadomo jest to tez obciązenie dla kregosłupa i mam nadzieje ze wytrzymam bo oczywiscie oprócz zwyrodnienia odcinka szyjnego mam równiez zwyrodnienie odcinka dolnego.....ciaganie babci przez dwa lata swoje zrobiło. a tak poza tym ide w poniedziałek do ginki swojej i miałam nadzieje ze mnie cos podstymuluje ale w tej sytuacji nie wiem czy to bedzie miało sens.
karola szkoda życia na kłónie badz mądrzejsza i pierwsza wyciagnij reke na zgodę
kasiu szkoda że wredota przylazła....
Annie , ashlee jak się czujecie?
Emalia kciukasy jak zawsze mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
Witam i ja:) Kolejny piękny dzień przed nami :) Wczoraj jak Kacpra wzięłam z przedszkola to do wieczora spędziliśmy czas na zewnątrz, pośmigał sobie w końcu na hulajnodze, a ja pospacerowałam. Dzisiaj znowu wstaliśmy po 6, zakupy zrobione, dzisiaj będzie pstrąg z frytkami albo ryżem, sama jeszcze nie wiem na co mam ochotę;) Zaraz idę zrobić sobie kawę i biorę się za pracę.

Annie to Ci się fajne zakupy udały:)
Kasiu nawet nie chce komentować tego pożal się... lekarza. Tak to jest jak pójdziesz na nfz, tylko za co my składki płacimy?
Emalia szalejesz z tym wykresem! a niech się w końcu uda! :))) to byś pociągnęła za sobą Marcie z Kasią i Karolą
Karola wiadomo jak to w związkach różnie bywa, ja na swojego też miałam wczoraj nerwa, ale u nas tak co roku nam się kumuluje jak mamy więcej pracy obydwoje. Ale wiadomo-szkoda nerwów, trzeba się cieszyć i dostrzegać małe rzeczy:)
Marcia zdrowiej kochana!

Ja dzisiaj ostatnia wstałam?? :-) jeszcze bym spała ale obudziło mnie burczenie w brzucholu i chcica na bułeczke z miodem :tak:

marcia zdrowiej kochana no bo jak będziesz przed małżonem po kuchni uciekać? ;-)

karolka nerwusie pamiętaj żeby być tą dojrzalszą w związku :-)

Ashlee ja tez kawulkę poproszę bo się do końca nie obudziłam

Emalka rewelacja dzisiaj na wykresie!!!

Kasia czyli jednak @ ale aż dziwny ten progesteron...

A N N I E - no jednak @, skapa bo skąpa, ale jednak @! jajnik prawy pobolewa ( mam tam zanikający 14mm pecherzyk ) jak stwierdził gin wczoraj. We wtorek robie tsh ( bedzie 4 tygodnie od brania leków, może spadło, skoro po tygodniu z 5 na 3 skoczyło. A i moje samopoczucie lepsza, zywsza jestem jakaś :) A S H L E E - ależ smaki zrobiłaś o ludzie!!!!!!!!!!!aaa!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry