reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja mam chyba ze 3 worki ciuszkow do oblookania po dzieciatku od kuzyna. A co do imion to dla dziewczynki jest Kornelia lub Agata a dla chlopczyka Mikołaj albo Bruno :)

reklama
annie, kasieczek wy jesteście obeznane w tarczycowych sprawach, jutro jadę zbadać progesteron, Gin mi kazał, chociaż moim zdaniem to bez sensu bo i tak wiadomo jaki będzie wynik skoro owulacji nie było, no ale dobra, nie będę się kłócić, dwie dychy za badanie to w końcu nie majątek.

no ale jak już będą mnie kłuć to co jeszcze mogę sobie zrobić w związku z tarczycą, bo niepokoi mnie to ft4i ft3.

robić jakieś badania na własną rękę czy najpierw szukać jakiegoś endokrynologa?

Karola ja bym zrobiła i poszła do endo z gotowym pakietem. Zaoszczedzisz dodatkowej wizyty bo na pierwszej i tak dałby ci skierowanie na badanie z krwi a tak pójdziesz juz przygotowana.

Na początek wystarczy TSH FT3 FT4 a na resztę jak pójdziesz to sam cię pokieruje bo z tych trzech wywnioskuje w ktorym kierunku ewentualnie cię leczyć i co jeszcze sprawdzić.

Witam z rana wszystkie śpiochy :)

U nas pogoda się popsuła, wieje wiatr i jest zachmurzone :/

Emalia ale Twoja tempka pięknie szybuję! :))
Annie ja jak nie znałam płci dziecka to też nad Kornelią się zastanawiałam ;)

reklama
Cześć dziewuszki melduje się ja - już bez mojej nieszczęsnej @, ale z bólem cycorów że hej! NO to wy cieżaróweczki już nieźle przygotowane :) Kornelka - baardzo ładne imię :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry