reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ja nei ma Truskawków :(!! ale zgodnie z dietą (patrząc na tsh. hashimoto, pcos) nei wolno mi Truskawków :( !! łaaałałaąłą!! cięzko jednak mi wytrzymać bez grama glutenu czy nabiału! A wczoraj z racji wkurzenia udobruchałam się mega lodami waniliowymi z polewa czekoladową!

reklama
a ja właśnie piję kawę i jem ciasto biszkoptowe z bitą śmietaną i z truskawkami, szkoda, że tylko jedno sobie kupiłam :-p

szybko dopijam kawkę bo zaraz korki, pewnie jedne z ostatnich w tym roku szkolnym :-(

Ashlee strasznie za tym tęsknię bo jak mój dziadziuś żył to nie było tygodnia żeby nie przyniósł wiaderka czereśni, jabłek czy świeżej zieleninki do rosołu. Teraz jak nie ma ani dziadka ani babci to brat mojej mamy który z nimi mieszkał wszystko zrównał z ziemią i pościnał drzewka...

Karola ale już niedługo i waaaakacje!!!

a ja idę ukręcić ciasto na rachuchy z jabłkami bo mi wjechałyście na podniebienie i chce mi się czegoś słodkiego i owocowego :-)

czekam na te korki, czekam, już po czasie było a tu sms przychodzi, matka dziecka mi pisze, że jednak dzieciak nie przyjdzie, wrrrr...

no pocieszam się, że jeszcze tylko 14 dni ale ta końcówka jest najgorsza, milion papierów do wypełniania, dzieciaki nieznośne bo już zmęczone, oceny wystawione to nawet ich postraszyć nie ma czym, co trochę wywiadówki, rady pedagogiczne, ostatnio siedziałam w szkole od 8-19 :baffled: bosko, w poniedziałek powtórka bo kolejna rada... :baffled:

Karola pomęczysz się trochę, ale już niedługo sobie to odbijesz ;)

Pochwalę Wam się że dzisiaj zrobiliśmy zakup suszarki kondensacyjnej do mieszkanka:) Stwierdziliśmy że warto zainwestować, ponieważ w lecie suszymy na zewnątrz, a jak się zrobi chłodno to my balkonu nie mamy, a suszarka zwykła na pranie do rozwieszenia jest rozstawiona w sypialni, a tam za nie długo trzeba zrobić miejsce na łóżeczko. I z tym praniem nie miałabym co zrobić, a wiadomo że przy maluszku dochodzi sporo prania na bieżąco, wiec mam nadzieję że będę zadowolona :))

A S H L E E - widze ze już zakupy pod maluszka? Macie już inne plany zakupowe? K A R O L A - rozumiem Cię w 1000%% jeśli chodzi o odmawianie korków! przez 7 lat zmagałam się z dzieciakami wlewając w nich wiedze z matmy, i tak też miałam, umówiona, a tu w ost chwili odmawiaja czy cos, szlag mnei trafiał, bo dzień cąły zaplanowany, jedne korki, drugie, trzecie a tu masz, w srodku ktoś odmówi i ni tu coś robić ni tu nie robić :P no ale! kobitko, juz niedługo :) A N N I E, A S H L E E - wybrane już imiona dla maluszków!???

reklama
Jeśli chodzi o plany zakupowe to pewnie bardziej we wrześniu, bo dużo tego nie ma, większość rzeczy mam po Kacprze ( łóżeczko, wózek, bujaczek, wanienkę, ubranka w dużych ilościach, bo jeszcze od szwagierki po synku, fotelik itp) tak więc nie jest źle :) imię chyba zostanie Bartuś, no chyba że jeszcze nam się coś do października bardziej spodoba;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry