reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja juz po sniadanku i zbieramy sie do weterynarza bo jeden z naszych psiakow poważnie niedomaga. Nie ma sie co dziwić skoro leci mu juz 14 rok. Aż sie boje co nam wet powie...

Kasia chociaż tyle dobrze ze tak krótko była @
Ashlee u nas tez zachmurzone i zbiera sie na deszcz
Emalia wykres jak marzenie ;)

Cześć dziewuchy :) OJ dancing był przedni!! no jak weselicho :) rewelka!!! Wiecie co, wydaje mi sie ze @ dopiero przedemną... a teraz to był jakiś śmieszny epizod. Bo cycuchy ,mnie tak bolą i nabrzmiewają że wczoraj skakać nie mogłam a dziś to już masakra!!! A N N I E - jak tam psina Twoja ???

Hejka. Wstałam dzisiaj o 6 ( choc do 1 oglądałam Kabareton) siknęłam testa, nic nie zobaczyłam i poszłam spać dalej. Wstałam o 10 patrze na testa a tu...

Kasia- mnie tak cycki napirdzie......ze w nocy nie mogłam sobie pozycji znaleźć , masakra jakaś. Ciekawe co tu Ciebie. Trzymam kciuki.

Jestem dziewczyny. Siedzę sama bo Łukasz się zapisał do pracy na dzisiaj żeby mieć jutro wolne. Objadam się wszystkim co mi się nawinie pod rękę... Aż mnie wydeło :baffled:

Emalka no ja trzymam kciuki oby się udało ;-)

Kasiu z psiakiem nie za dobrze i sami bijemy się z myślami co robić. We wtorek idziemy zrobić morfologię i od tego będzie zależało co robimy...

Czesc dziewczyny!

melduje sie po calym dniu na dzialce, Pati juz sie kompala w basenie

emalka bledzioch jak sie patrzy , zycze ci zeby to byla fasolinda a nie falszywy alarm :-)

annie wspolczuje sytuacji z psiakiem ja uwielbiam psy i nie wyobrazam sobie sytuacji gdzie musze np. Uspic swoja dianke wrrrr
p.s pochwal sie zdjeciem brzuchola dla tych co nie maja cie na facebooku :-)

reklama
ANNIE - ja się też objadam, właśnie byłam w Zielonej Budce po Lody :):):)

A to mój sikaniec z godziny 16! gdyż tak mnie cycuchy bolały a moja @ pozostawiała wątpliwości

Zobacz załącznik 566376
Zobacz załącznik 566377

nie wiem czy coś zobaczycie, ale bladzioch jest, pojawił się od razu bez czekania 5 minut :P Zaopatrzyłam się właśnie w strumieniowy bobotest czułośc 10 - zobaczymy jak to będzie jutro wyglądało :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry