Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A tak wogle to bylam dzisiaj u ginki i tak:
co do nasienia to powiedziala ze nie jest tak zle ale a aglutenacja to moze byc efektem jakiejs infekcji wiec dala mu antybiotyk i kazala te wszystkie witaminy brac co bral do tej pory,
jesli chodzi o mnie to torbiel jest i dzisiaj mam 13 dc na prawym jajniku kilka malych pecherzykow a na lewym nie widzi bo torbiel zaslania ale przepisala mi pregnyl na dwa cykle i teraz mam brac duza dawke i mam nadzieje ze to spowoduje pekniecie tej torbieli i dala mi jeszcze clostilbegyt na stymulacje jajnikow wiec zobaczymy czy to cos zadziala
kasieczek no fasolka jest jak nic!!! no to gratulacje!!!
marcia no, no, widzę ciężka artyleria wyciagnięta, clo, pregnyl, oj coś czuję, że zaciążysz zanim się zorientujesz. A ja tu bidna sama zostanę na wątku... no trudno, ale pamiętajcie by wysyłać mi dużo ciążowych fluidków!!!!
Kochane jak Was caly czas sledze! Gratuluje bladzioszkow i trzymam kciuki!!!
Bylam dzisiaj na mojej wyczekiwanej wizycie u gina. Straszliwie sie stresowalam bo 2 tyg temu byl tylko pusty pecherzyk, a dzisiaj... Piekny dzidzius 15 milimetrowy z serduszkiem bijacym jak dzwon! Nawet ksztalt juz ma widac glowe i sie dla mnie na usg poruszal pochwalilismy sie zbtej okazji znajomym bo lekarz dal oficjalne przyzwolenie a do tego czuje sie swietnie, praktycznie objawow brak i jestem dzisiaj tak szczesliwa !!!!!!!
Karlola watpie w twoje slowa ale dziekuje w kazdym badz razie nigdzie sie nie wybierami bede tu z toba w tej niedoli :-)
BB anna gratuluje serduszka fajnie jest uslyszec te rytmiczne bicie od razu lza sie kreci w oku
kasia cierpliwosci i nie denerwuj sie wszystko bedzie dobrze i bedzie sliczna fasolinda
a ja wam powiem ze troche sie boje tych lekow bo niby dala mi ten pregnyl zeby rozwalic torbiel ale z drugiej strony to clo i pregnyl nie sa wskazane przy torbielach i wez tu badz madry.
Kasia pozytywne nastawienie!!!
karola ja juz mówiłam ze sie nigdzie nie wybieram z tego wątku ;-)
Marcia no z takim arsenalem musi sie udać.
BBanna gratuluje Ci kochana i teraz bedzie coraz wyraźniej twojego czlowieczka widać:-)
a na wizycie na 99% jest dziewczynka bo wkońcu pokazała pisiule tak do końca jedynie co to na basenie nabawilam sie grzybicy Dostałam globulki i prikaz niczym sie nie martwić.
Cześć dziewczynki!! u mnie już bladziochy bardziej wyraźne, jak mój z kompa zejdzie to wstawie, bo tu komp odmawia mi posłuszeństwa. TYlko tempka spadła...hmm