Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Czekam na dobre wieści i u Ciebie!!!
Annie, gratuluję dziewuszki malutkiej w brzuszku 

dostałam takiej piany jak usłyszałam że może jeszcze to zobaczyć może to i to, że powiedziałam że ja nie dam już rady bo mi tak stopy od upału spuchły że ledwo nimi po podłodze szurałam. Ale nikogo to raczej nie obeszło
powiedziałam że wracamy do domu i ja zamówie wannę na Allegro niech mi do domu przyjdzie i mam w dupie takie zakupy.
a i tak usłyszałam że będzie brzydko i wogóle bez sensu i on się tyle przy tym narobi że szok. No ja pier***ę... ***** nam pomogli, Łukasz przyszedł na gotowe i nic mu nie musieli dawać a i tak wypominają na każdym kroku. A że moje hormony buzują to się poryczałam i powiedziałam że nikt nam nic dawać nie musi a dziecko będę w umywalce kąpać...
dupe zawiozłam przywiozłam a tu jeszcze ja mam im dziękować że łaskawie nam wannę za 300 złotych kupią
a już ich komentarze żeby może ich na zakupy do tego fajnego ciucholandu zabrać albo żeby się nad wodę w weekend wybrać to mnie tak wkurzały że powiedziałam to przyjedzcie do nas i się przejdziemy wtedy już im się nie chciało. Bo własny sym ich autem jezdzi i od nich na paliwo zdziera a ja mam im jeszcze dupsko wozic. Powiedziałam koniec - ja jestem w ciąży i teraz wszyscy wkoło mnie mają skakać :-)