reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
nieeeeee ;-) zostawie to na srode po becie o ile bedzie sens robic! ;-)

No i mój wie i się cieszy jak głupi :P:P nie udało się zatrzmać tajemnicy dla siebie bo mu przytulanek się zachciało!

Ostatnia edycja:
Kasia- widać widać. Bladziochy są i jutro ich już ma nie być! Mają być dwie wyraźne kresunie :) Czego i samej sobie życzę :):tak::-D
Marka- czekamy na Ciebie! Pisz jak się czujesz? Kiedu usg?

Zrobiłam koło południa ten z rossmana.test mi dzisiaj pokazał bladziocha w przewidywanym czasie, aczkolwiek robiłam go z kolejnego moczu i to po kawie więc rozrzedzony no i był nieco iny niż ten wczorajszy ( inna nazwa testu ale też z rossmana)Teraz czekamy do jutra. Mam jeszcze 3
laugh.gif
nie puszczajcie kciuków.

super emalia! kciuków nie puszczamy, emalia, kasieczek myślę, że z dnia na dzień Wasze bladzioszki będą nabierały mocy i nasze trzymanie kciuków zmienimy na oficjalne gratulacje!!!!

u mnie humor zdecydowanie lepszy... wracam do domu, a mojego męża nie ma, miałam udawać, że mam to gdzieś gdzie jest i co robi (wiem, wredna sztuka ze mnie...) no ale ugięłam się i zadzwoniłam do niego. I co się okazało? mój mąż jest w pracy!!!! i jutro też jedzie. super!!! wreszcie się coś ruszyło!!! wakacje się zbliżają i mam nadzieję, że ludzie zaczną szturm na prawo jazdy i będzie dużo godzin dla niego. Chłop w pracy i od razu inny nastrój jest!

reklama
Kasia wiedziałam!!! Juz wiesz czemu masz takie bladziochy-hormonu mniej niz wykrywa test nawet ten najczulszy. Super!!!! Dowierzasz juz czy jeszcze nie???:-D

karola jaki czajnik nic ci wcześniej nie powiedział :) ale dobrze bo moze to trochę rozladuje napięcie miedzy wami ;-)

Emalka jeny zapoczatkowałas dobra passę i tak trzymać. Gratulacje!!! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry