reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Kasia chcę być z mama w ostatniej fazie porodu a dopóki się nie rozkręci to chce żeby Łukasz był ze mną. Jakoś może staroświecko do tego akurat podchodzę ale moim zdaniem poród to coś czego facet nie powinien oglądać :happy:

Karola no kij dobry i ten Radler... ja bym oddała wszystko za piwko z sokiem malinowym :sorry:

a tak apropo piosenek to Łukasz jak mnie kiedyś wkurzył do granic możliwości to na przeprosiny puścił mi to i aż się popłakałam wtedy. Teraz słucham tego zawsze żeby mi złości na niego przeszły trochę...

[video=youtube;QYoz79qR_Yk]http://www.youtube.com/watch?v=QYoz79qR_Yk[/video]

Karola przytulam i jak cie to pocieszy to moj zaczal sie fochowac ze on zgage ma po tabletkach ktore mu daje.....nosz kuzwa nie po powerach ktore wypija kilka dziennie , nie po kebabach ktore wpierdziela na miescie tylko po witaminach na zolnierzyki! Wiec tez mi z rana cisnienie podniosl i zamierzam sie z nim rozmowic bo jutro ide do ginki i dam do oceny wyniki badania nasienia a to oznacza wiecej tabletek .
A co do radlera to jeden by mi wystraczyl taki ze mmie pijak :-)

Karolcia złość piękności szkodzi, ja też teraz na Twoim miejscu zrobiła sobie relaks z kieliszkiem wina ;) wyśpij się, a jutro będzie nowy dzień, może lepszy :)

Annie też kiedyś mi się wydawało, że facet przy porodzie, że widzi to wszystko i w ogóle, ale zmieniłam zdanie kompletnie po pierwszym porodzie. Wiem że te chwile narodzin dziecka powinny być wspólne dla Ciebie i dla niego tak jak przy poczęciu, to scala związek :)

Kasia zleci :) pisz nam rano szybko co i jak :tak:

Ashlee ja pewnie nie chciałabym być sama i Łukasza bym zaciągneła ale mam mamę która robi to na codzień i wiem że ona zachowa zimną krew ;-)

Ja też zmykam bo jutro wstaję z samego rana oddać krew i siurki a o 16 połówkowe :-)

Witam:-)

Kasia
widzę że tempka podskoczyła i bladzioszek jest ;) to teraz z dnia na dzień mam nadzieję że będzie mocniejszy! :))

A gdzie Emalia? jeszcze śpi jak tu na teściki trzeba sikać :P

Annie to chwal nam się po badaniach:))

Cześć dziewczyny - bladzioch jest ( taki jak wczoraj) na płytkowym czułościa 25, niestety strumieniowy za który zabuliłam 15 pln nie wyszedł w cale - w takim sensie że krecha kontrolna jest nawet mało widoczna - jasniutki róz. tempka się trzyma nie wiem. myślałam ze bladzioch bedzie nieco ciemniejszy..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry