karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
jejku a co się stało????????
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chciałabym wrócić, jeśli mi pozwolicie
Co u mnie? Starania odeszły na dalszy plan. Niestety, ale mój mąż ma bardzo słabe wyniki nasienia:-
Nie mogłam patrzeć na kobiety w ciąży, bo zaraz płakałam. :-( Kilka razy próbowałam napisać, ale co miałam Wam powiedzieć? Nie wiedziałam...:-(Wszystko to spadło na mnie jak grom z jasnego nieba. Nie miałam z kim pogadać, dusiłam wszystko w sobie.
Powoli dochodzę do równowagi psychicznej, powiedziałam mamie że mam problem i nie radzę sobie.:-( Byłam kłębkiem nerwów, co niestety odbiło się na moim zdrowiu. :-( Chodziłam od jednego lekarza do drugiego niestety, nikt nie potrafił mi powiedzieć że ta dolegliwość która mnie męczy jest na tle nerwowym.
Dopiero mama, wzięła mnie do księdza który zajmuje się lecznictwem, on zaraz powiedział że to jest na tle nerwowym.:-) Od miesiąca piję lekarstwa od niego i jest lepiej.
Dopiero po nowym roku, będziemy podchodzić do czegokolwiek. Mój S musi zrobić szereg badań, przede wszystkim genetycznych.

Ja miewam po prostu sny. Sny, których nie da się wytłumaczyć... i dziwne zdarzenia z ludźmi, gdy angażuję się w coś bardzo, bardzo emocjonalnie.... Przypomnę ubiegły cykl, gdy umierałam z bólu okresowego w pracy, modliłam się niemal o pomoc bo myślałam, że zaraz umrę.... a nagle, zupełnie znikąd do mojej pracy wszedł mój ginekolog...Nie wiem czym da się to wyjaśnić..pracuję daleko od jego domu i pracy a on w tym czasie był chory.... Dodam, że jestem realistką ale te sytuacje poddają mój realizm wielkiej próbie i wątpliwościom....
zobaczysz że się wszystko poukłada
może się coś wykluje 

hahaNanncy może jakiś seansik spirytystyczny?![]()
Z natury jestem śpiochem