reklama

Staraczki grudniowe 2012

Cześć dziewczynki!

Melduję się po USG genetycznym z dobrymi wieściami ze wszystko jest w porządku.
A oto moje Bobo:
12t1d  2D.jpg

Dla wyjasnienia łapki trzyma sobie nad głową :)
i ma całe 6,5 cm od głowy do pupy :)

Cały czas Was tu podczytuję i kciuków nie puszczam!
Trzymajcie się kochane!

Załączniki

• 12t1d  2D.jpg
    12t1d 2D.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Dziewczyny podlamalam sie bo odebralam wyniki i progesteron mam tragiczny bo tylko 12,8 ng/ml a na poczatku byl 17 niby jest w normie ale wiem ze to bardzo nisko i biore caly czas progesteron beta jest 28105 wiec ok boje sie ze bedzie powtorka z rozrywki

bb anna sliczny dzidzius

hej, stęskniłam się za Wami i musiałam zajrzeć co tam u Was :tak:

marcia ale przeżyłaś chwile grozy... nie znam się na progesteronie w ciąży :zawstydzona/y: ale podpytaj lekarza czy tyle wystarczy. może trzeba by zwiększyć dawkę progesteronu jaki przyjmujesz?

nanncy ech te paskudne infekcje, ja też co trochę jestem chora, akurat nie rejony pęcherza, zdecydowanie wyżej, gardło, zatoki, krtań, teraz mam spokój ale założę się, że w okolicach 1 września znów będę na antybiotyku. Mnie mój M. gada, że przesadzam ale ja jestem taki chorowitek (wczesniak z 6 miesiąca jestem, ważyłam 900 gram). No i co ja na to poradzę, że muszę od razu iść po jakiś silny antybiotyk bo inaczej prędzej trafię do szpitala niż mi sami przejdzie.

bb anna ale śliczne maleństwo!!! jeszcze raz gratuluję!

annie co u Ciebie? jak się czujesz? teściowa nadal wkurza Cię mocno?

kasieczek, emalia, ashlee co słychać u Was?

BB Anna cudeńko :tak::tak::tak: niech rosnie zdrowo

marcia ja tez miałam niski progesteron na początku bo ja wogole z niskim progesteronem zaszłam o ile dobrze pamiętam także trzymam kciuki i będzie ok ;-)

Karola myślami cię chyba ściągnęłam :-) teściowa stwierdziła, że ją lekceważę i cisza... za to teściu szykuje łóżeczko dla Nelki po moim Łukaszu czyli ma jakieś 30 lat :eek::angry:

retro to ono było już te 30 lat temu z tego co widziałam na zdjęciach :-D ja już nie wiem jak im mam tłumaczyć... a podejrzewam, że robia to tylko dlatego że mój tata kupił nam wózek i teściówa palnęła ze oni kupia łóżeczko w takim razie. A po co kupować jak stoi w tym ich *******niku :confused:

Annie pamietam ze mialas tez dosc nisko tylko martwi mnie to ze ma poczatku byl 17 z groszami a teraz spadl ....licze tylko na to ze progesteron jest wyrzucany do organizmu o roznych porach i ma rozne stezenie o roznych porach ale boje sie ze juz nie uslysze serduszka . Niby do 12 tyg. Norma jest od 9 ale i tak do dupy.

Annie Ty chyba już teściom nie przetłumaczysz... już widzę to łóżeczko w myślach :D masakra ;) Ja mam dzisiaj jechać do szwagierki po ubranka, ale mam lepiej niż Ty z łóżeczkiem, bo ubranka markowe, zagraniczne i połowa pewnie wygląda na nienoszone, tak że już się cieszę :) ( i co najważniejsze mają 2 lata a nie 30 :-))

Karola tęskniłyśmy :) Ja to dzisiaj mam jakiś śpiący dzień i najchętniej poszłabym spać...

Anna
piękne zdj dzieciątka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry