Nanncy sliczna kruszynka bylas teraz na tym genetycznym usg? Jak tam parametry?
ja w sumie tez myslalam ze kasia jest blondynka.
ja mam dzisiaj generalnie ciezki dzien tzn pilnuje chorego bratanka bo moj durny brat nie ma nic do gadania w domu a musial jechac do roboty do wawy w czwartek wylatuje do kuwejtu a moja bratowa nie zna pojecia zwolnienie na dzieci wiec jakbym powiedziala ze nie bede pilnowac to by poslali dziecko z zapaleniem ucha do przedszkola i z goraczka oczywiscie , szkoda mi tego mego chrzesniaka i mam tylko nadzieje ze sie nie rozchoruje.
poza tym pozarlam sie ze swoim mezem bo chce wydac nasze wszystkie pieniadze i jeszcze sie zapozyczyc bo trafila sie fajna dzialka do kupienia ( mimo ze mamy wlasny duzy dom z dzialka ) ale nie moj maz musi kupic dzialke i bedzie stawial drugi dom bo chyba mu sie wlaczyl syndrom wicia gmiazda dla syna, generalnie tak mnie wkurzyl ze sie poryczalam i powiedzialam ze niech se robi co chce bo ja nie mam sily sie z nim klocic a nie mamy jeszcze nic kupionego dla synka wiec kaze mu zniesc stary zakurzony wozek ze strychu bo powiem ze mnie na inny nie stac i bede mu dopierdzielac na kazdym kroku.
i sie wyzalilam