Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wrocilam z mordengi glukozowej. Ginka jak zwykle zbadala, szyjka ok, serducho bije , maly rosnie powiedziala ze to jest mozliwe z tym progesteronem i mam odpoczywac brac zastrzyki i powtorzyc badanie no te moje plamienia moga byc o tych wachniec progesteronu
Basik, no ja jako tako się czuję. Można by rzec: może być Raz jest lepiej, raz gorzej. Wymiotów nie mam od (tfu, tfu) jakiś 2 tygodni, popołudniami jedynie mdłości ale da się przeżyć. Miewam za to różne, dziwne bóle i dyskomforty. Wczoraj np. miałam straszny ból w boku, jakby nerka, jakby nie wiem co. Nie mogłam się ruszać, mąż podnosił mnie z kanapy...Ale przeszło i dzisiaj już nic mi tam nie dolega.
Nanncy - mozliwe ze to nerka! u mnie lutówki mają z tym problem - zastój moczu! Jedna mamuśka na IP wylądowała z mega bólem i okaząło się ze nerka własnie!